vineri, 29 martie, 2024

PMP a demarat un important proiect legislativ. Deputatul Petru Movila explica in ce costa acesta

Distribuie:

Publicat:

Incepand cu ora 11, deputatul PMP Petru Movila va sustine o declaratie de presa. Deputatul iesean sustine aceasta declaratie de presa in contextul demararii unui important proiect legislativ. 

„Trebuie sa revenim la alegerea primarului in doua tururi pentru a avea o administratie locala eficienta. PMP incepe saptamana viitoare campania nationala «Alege primarul in doua tururi». Vom iesi in strada peste 20.000 de membri ai partidului si vom strange, timp de 45 de zile, un milion de semnaturi pentru aceasta initiativa. Nu este normal ca, la ora actuala, un singur partid sa aiba prima sansa folosindu-se de acest intrument privind alegerea printr-un singur tur.

Dupa ce strangem semnaturile, vom merge si le vom depune la Parlament si vom cere in numele cetatenilor care au semnat pentru aceasta initiativa ca legea sa fie suspusa dezbaterii in plenul Camerei si adoptata. Este vital sa revenim la doua tururi pentru alegerea primarului”, declarase , la Cluj, presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img