joi, 28 martie, 2024

PMP va sustine revocarea Avocatului Poporului

Distribuie:

Publicat:

PMP va sustine demersul PNL de revocare din functie a Avocatului Poporului, a declarat, vineri, presedintele executiv al PMP Valeriu Steriu, afirmand ca partidul va lua o decizie cu privire la motiunea de cenzura liberalilor si cea simpla a USR, dupa ce vor vedea textele.

“In acest subiect am mers alaturi de cei din PNL. Suntem si noi dorinici sa asezam institutiile statului sa lucreze pentru statul roman”, a declarat presedintele executiv al PMP, Valeriu Steriu, intrebat daca PMP va sustine demersul PNL de revocare a Avocatului Poporului, Victor Ciorbea.

Deputatul PMP a afirmat ca va avea discutii cu privire la sustinerea motiunii de cenzura propusa de PNL dupa ce vor vedea textul motiunii.

“Asteptam sa ii vedem textul. Avem discutii cu toata opozitia. Am avut deja un prim demers de a semna impreuna in urma cu 15 zile la CCR. Vom mai avea astfel de demersuri. In momentul in care avem un text al acestei motiuni vom avea cu siguranta o analiza in cadrul partidului pentru a vedea cum putem contribui si noi pentru a stopa orice fel de derapaje de la democratie”, a spus Steriu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img