vineri, 29 martie, 2024

Podul de la Crasna intra in reabilitare – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

Autoritatile vasluiene anunta inceperea lucrarilor de reabilitare a podului de la Crasna, cel care le-a dat destule batai de cap soferilor de-a lungul timpului.

 

Astfel, prefectul judetului Vaslui, Eduard Popica, anunta ca au fost finalizate toate documentele necesare, motiv pentru care in luna martie ar putea avea loc licitatiile pentru desemnarea firmei care se va ocupa de proiectarea si reabilitarea acestui obiectiv atat de important pentru legaturile cu sudul judetului si a tarii.

 

Reamintim faptul ca in urma cu aproximativ 7 ani, CNADR, acum CNAIR, desi a alocat fonduri pentru modernizarea drumului european E581 si a drumului national DN24 Crasna – Iasi, nu a inclus in reabilitare si portiunea de 600 de metri care porneste din sensul giratoriu de la Crasna catre livada Marul de Aur, inclusiv podul peste raul Barlad, acolo unde se circula pe un singur sens.

 

Consiliul Judetean Vaslui a demarat in timp numeroase diligente pe langa Ministerul Transporturilor pentru a reabilita respectiva portiune de drum, insa fara niciun succes.

Conform surselor noastre, deputatul husean Aurel Caciula – a fost cel care s-a implicat cel mai activ pentru indeplinirea acestui obiectiv . Nu a efectuat interpelari ori luari de cuvant in plen, acesta a batut personal la usile ministerelor pentru a avea certitudinea ca lucrurile se vor rezolva . Pentru acest lucru i-au fost transmise mulțumiri oficiale in cadrul sedintei in care prefectul de Vaslui si-a prezentat raportul de activitate pe anul 2018. Presedintele CJ Vaslui – Dumitru Buzatu, cat si prefectul Eduard Popica i-au recunoscut aportul in fata tuturor celor prezenti

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img