vineri, 29 martie, 2024

Politistii huseni verifica magazinele si centrele comerciale

Distribuie:

Publicat:

Politistii din cadrul Sectiei Husi, impreuna cu cei din cadrul Jandarmeriei, efectueaza in aceasta perioada o serie de verificari si informarii la nivelul magazinele si supermarketurilor . Acestia se asigura ca managerii spatiilor comerciale si-au luat toate masurile de siguranta, dezinfecteaza suprafetele la o anumita perioada de timp si cel mai important, iau masuri de prevenire a supraaglomeratiilor .  Toate acestea in contextul raspandirii virusului COVID-19 .

Ministrul afacerilor interne, Marcel Vela, a emis sambata seara o ordonanta militara numarul 2, prin care este interzisa circulatia pe domeniul public a grupurilor mai mari de 3 persoane. Magazinele alimentare raman deschise, dar si-au redus programul si primesc un numar limitat de cumparatori, astfel incat sa nu se produca aglomeratie. Unele magazine au alocat chiar ore speciale pentru persoanele in varsta.Totodata, sunt introduse recomandari de circulatie pe timpul zilei si mai ales pe timpul noptii. De asemenea, se suspenda activitatea comerciala a mai multor tipuri de activitati comerciale. Masura se aplica incepand cu data de 22 martie 2020, ora 22.00, ora Romaniei.

Ce fac înainte de a merge la cumpărături?
Cum mă protejez în timpul cumpărăturilor?
Ce fac când mă întorc de la cumpărături?
Sunt 3 întrebări la care cu siguranță v-ați gândit, mai ales în această perioadă dificilă.
Pentru a rămâne protejați și pentru diminua pe cât posibil riscul de a vă infecta cu noul Coronavirus, am pregătit un ghid special, intitulat “Ghid pentru Cumpărături”.
???????? https://fiipregatit.ro/ghid/covid19-cumparaturi/
‼️Stai acasă pe cât posibil! Evită deplasările non-urgente!
E singurul mod prin care te poți proteja pe tine și pe cei dragi!
Instrument oficial de informare al DSU (http://www.dsu.mai.gov.ro/) în parteneriat cu CivicNet (https://civicnet.ro/)

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img