vineri, 29 martie, 2024

Ponta are incredere maxima in coalitia de guvernare

Distribuie:

Publicat:

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca este normal ca CExN al PSD si-a exprimat sustinerea pentru guvernarea sa, aratand ca s-au luat in considerare toate lucrurile bune pe care le-a facut la Guvern si ca nu va cere un vot de incredere si in coalitie pentru ca nu are de ce. Intrebat daca se bucura de sustinerea colegilor din CEXN al PSD, Ponta a spus: “Bineinteles, e normal acest lucru , am discutat si cu domnul Oprea si cu domnul Tariceanu. Sunt toate lucrurile bune pe care le-am facut vine toamna, vine iarna, trebuie sa avem stabilitate”.
 
Intrebat daca va cere un vot de incredere la coalitie, Ponta a raspuns: “Nu, ce vot, pentru ce, cred ca lucrurile sunt foarte clare”. El a mai spus ca niciun parlamentar PSD nu are de ce sa voteze motiunea de cenzura, aratand ca nemultumirile nu se refera la guvernare. Comitetul Executiv al PSD a votat luni, in unanimitate, sprijinul pentru mentinerea la guvernare cu Victor Ponta premier, acesta precizand ca va ramane la Palatul Victoria atata vreme cat va avea sprijinul coalitiei de guvernare. “Mergem mai departe”, a declarat Victor Ponta la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD. Ponta a precizat ca opinia majoritara a celor din partid a fost ca trebuie continuata guvernarea, pentru ca “este o guvernare buna”, pe care nici macar Opozitia nu o contesta din punctul de vedere al rezultatelor economice.El a adaugat ca presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a spus in CExN ca este o motiune de cenzura si ca parerea unanima este ca trebuie continuata guvernarea.

“Domnul presedinte Dragnea le-a spus ca este motiune de cenzura si parerea unanima este ca trebuie sa continuam guvernare pentru ca este o guvernare buna, nici macare cei de la PNL nu spun ca guvernarea nu este buna. E o problema cu mine. Toata lumea este de acord ca economic si social ne facem treaba”, a adaugat Ponta. Liderii Coalitiei se reunesc in sedinta, la Palatul Parlamentului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img