sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ponta il ataca pe Iohannis:”…ne-a scos din izolare” asa cum a promis!

Distribuie:

Publicat:

Critici dure din partea lui Victor Ponta la adresa sefului statului. Klaus Iohannis si-a prelungit vizita la Washington ca sa asiste la “Festivalul Ciresilor Infloriti” si nu a avut timp de chestiuni plictisitoare si inutile, cum a facut Presedintele Erdogan, care a avut intalniri separate si cu Barack Obama si cu Joe Bidden, a comentat ironic, pe Facebook, fostul premier.

”Dl. Iohannis si-a prelungit vizita la Washington ca sa asiste la Festivalul Ciresilor Infloriti’ si nu a avut timp de chestiuni plictisitoare si inutile! Dl. Iohannis “ne-a scos din izolare” asa cum a promis! Doar ca daca o tine in ritmul acesta cu cheltuielile de deplasari externe trecem cu deficitul de 3% din PIB si nu ne mai salveaza nici macar tehnocrata Doamna Dragu!”, a comentat ironic pe Facebook fostul premier Victor Ponta.

Reactiile dure vin dupa ce presedintele Klaus Iohannis a postat o imagine pe site-ul de socializare in urma vizitei sale peste ocean.

La Casa Alba, alaturi de Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a scris Iohannis in descrierea pozei incarcate pe Facebook.

Fotografia a fost facuta la cina oferita de presedintele SUA in onoarea sefilor de delegatii prezenti la Summitul securitatii nucleare, eveniment la care a participat si presedintele Romaniei. Iohannis a stat la dineu intre presedintii Poloniei si Ucrainei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img