vineri, 29 martie, 2024

Ponta va fi pe listele parlamentare. Vezi ce spune Dragnea

Distribuie:

Publicat:

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat, duminica, intr-o emisiune TV, ca fostul premier Victor Ponta se va afla “categoric” pe listele PSD-ului pentru alegerile parlamentare din toamna, respingand zvonurile potrivit carora este suparat pe predecesorul sau.

Intrebat intr-o emisiune televizata daca Victor Ponta se incadreaza in cadrul criteriilor PSD, adoptate la ultimul Comitet Executiv National de la Vaslui, Dragnea a raspuns: “Categoric da”.

“Nu exista niciun fel de dubiu din partea mea sau de ezitare. Raspunsul este ‘categoric da’, din toate punctele de vedere”, a adaugat liderul social-democratilor.

Printre criteriile care vor sta la baza alcatuirii listelor candidatilor pentru alegerile parlamentare, stabilite la ultima sedinta a Comitetului Executiv National, care a avut loc la Vaslui, se numara activitatea parlamentara, cea din teritoriu, dar si profesionalismul.

Legat de activitatea colegilor din Parlament, Dragnea s-a aratat nemultumit ca unii au lipsit de la sedinte importante in comisii sau in plen..

“Cel mai mult conteaza activitatea si atitudinea din Parlament. Nu o spun cu rautate, o spun cu toata caldura, dar totusi noi discutam de un serviciu al statului care incepe luni dupa-amiaza si se termina miercuri dupa-amiaza. Or, eu cred ca aceste doua zile nu reprezinta o perioada foarte grea intr-o saptamana pe care sa poti sa o respecti. Si sunt foarte suparat pe unii colegi din parlament care nu erau prezenti in comisii (…), care nu au fost prezenti la plen, la voturi importante”, a spus presedintele PSD.

Intrebat care sunt acei colegi, Dragnea a afirmat ca raspunsul va fi in listele partidului pentru parlamentare, deoarece acestia nu se vor mai regasi pe ele.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img