marți, 23 aprilie, 2024

Ponturi pentru un parior de succes afli de pe Biletu-zilei.com

Distribuie:

Publicat:

Să fii un parior de succes este un vis la care aspiră toți cei care pariază. Mulți însă, nu pot să-și îndeplinească visul din cauza riscurilor pe care și le asumă și ale pierderilor de pe urma pariurilor sportive. Cu toate acestea, poți fi un parior de succes dacă muncești mult, ești disciplinat și urmezi câteva principii importante.

Diversificare

Acesta este un aspect foarte important în ceea ce privește pariurile la casele de pariuri sportive. În cel mai simplu sens, înseamnă că parierea întregii sume pe un joc este un mod sigur de a pierde pe termen lung. Nu este un demers sustenabil, și nu te va transforma într-un parior de succes la casele de pariuri online.  În schimb, ar trebui să îți concentrezi pariul pe mai multe zone. Nu te informa doar despre meciurile dintr-o anumită ligă, și scade miza proporțional. Dacă poți găsi mai multe surse de informare pentru mai multe ligi, folosește-le pe toate.  Făcând acest lucru, pierderea dintr-o ligă, va fi absorbită de câștigurile la casele de pariuri unde ai pariat pe alte ligi. Acest lucru scade semnificativ riscul. Gândește-te la volumul pariurilor la diverse case de  pariuri, și la miza în relație cu bugetul tău.

Gândește pe termen lung

Ai câștigat la primele trei pariuri la o casă de pariuri, este foarte bine. Asta înseamnă că poți fi un parior cu un profit mare din pariuri sportive? Nu în mod necesar. Pe parcursul unei luni, unui trimestru, unui an sau mai mult, vei avea în mod inevitabil niște momente când vei câștiga, sau vei pierde mult, de aceea trebuie să te gândești pe termen lung. Balanța va fluctua tare din când în când, dar atâta timp cât trend-ul este pozitiv, este tot ceea ce contează.  Oamenii uneori pierd 2-3 luni, dar apoi își echilibrează bugetul cu 2-3 luni de câștig.

Responsabilitate

O mică precizare aici, dar la fel de importantă. Asigură-te de păstrezi o evidență exactă a activităților în ceea ce privește pariurile sportive. Faptul că ai uitat de pariul pierdut cu seară în urmă, nu va păcăli pe nimeni, mai ales soldul tău bancar. Așa că, fă bine și ține o evidență a activităților pe care le întreprinzi, și a ceea ce îți scade profiturile.

 

Rămâi impartial

Să faci profit pe o lungă perioadă de timp, poate fi foarte greu. Devine și mai dificil dacă nu poți să rămâi imparțial.  Majoritatea lumii sprijină o echipă de club, și aproape oricine va sprijini echipa națională, dar este important să îți folosești mintea și nu inima, când pariezi pe jocuri care implică echipa ta. Poate funcționa în două feluri: poți să acorzi credit echipei, crescând șansa sa de succes- sau poți fi foarte pesimist pe parcursul meciului, sau după accidentarea/suspendarea unui jucător. Trebuie să o elimini de la pariu, înainte de a spera să duci pariul la un alt nivel. Un parior de succes pariază cu mintea, folosindu-se de statistici și date cu privire echipe, și nu cu inima.

Folosește surse de încredere

Se poate argumenta că cel mai important aspect cu privirea la devenirea unui parior de succes , este  capacitatea de a știe de unde poți obține informații de bună calitate. Există o mulțime de informații  pe care pe le poți analiza și digera. Te poți ghida după topul caselor de pariuri online. Dar pe lângă aceste informații, este bine să ai și niște ponturi bune. Acestea pot constitui un mare avantaj.  Despre cele mai bune ponturi  poți afla zilnic de pe biletu-zilei.com. Pe acest site vei găsi zi de zi ponturi foarte interesante, pe care nu trebuie să eziți să le folosești.

De asemenea, nu trebuie să eziți să folosești bonusurile caselor de pariuri online. Fiecare casă oferă bonusuri la pariuri online. Ele te ajută să pariezi fără să riști.

În mod evident, principiile de mai sus nu sunt perfecte(nu cred că există astfel de principii). Utilizând însă aceste principii, poți începe să privești pariurile sportive drept o investiție serioasă, cu o șansă mai mare de obținere a unui profit decent și a unui venit suplimentar mai durabil.

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img