joi, 28 martie, 2024

Poveste halucinanta pentru un turist venit sa viziteze Iasul! A ramas pe drumuri dupa ce ar fi fost deposedat de 10.000 de dolari, in parcarea Dedeman! Au fost gasite imagini surprinzatoare!

Distribuie:

Publicat:

Un barbat din Serbia a venit la Iasi sa viziteze locurile si sa faca unele cumparaturi, dar a ramas pe drumuri fara un cent in buzunare • Sarbul avea cateva mii de dolari intr-o borseta si nu s-a gandit ca intr-o clipa ar putea ramane falit • Hotii au observat acest detaliu si au furat toti banii

Un sarb va ramane cu siguranta, cu un gust amar, dupa o vizita scurta pe care a facut-o la Iasi. Ceea ce a patit barbatul pare mai degraba desprins dintr-un film.

Singur, la Iasi, intr-o clipa cu buzunarele pline de bani, iar in alta clipa lefter. Barbatul in varsta de 39 de ani a ajuns la Iasi zilele trecute, cu buzunarele pline de bani.

Mai precis, sarbul avea asupra lui aproximativ 10.000 de dolari. Joi seara, sarbul se afla in parcarea magazinului DEDEMAN, din zona Socola. A intrat sa faca niste cumparaturi si a lasat o borseta si telefonul sau mobil in autoturismul Renault pe care il conducea. Individul nu ar fi asigurat masina cum ar fi trebuit, iar hotii au profitat de acest lucru.

Ciudat este faptul ca, presupusii hoti au furat borseta si telefonul mobil, insa telefonul a fost gasit in parcare si dus la casele magazinului de catre un necunoscut.

Citeste si: Cel mai SUFLETIST hot din Iasi a ajuns dupa gratii! In fata politistilor s-a jurat ca nu a furat, dar cu toate acestea a fost dispus sa plateasca tot ce i-a disparut unei femei

Sarbul si-a dat seama ca a fost praduit imediat dupa ce s-a intors la masina. A mers imediat la politie si a povestit ce i s-a intamplat. Politistii au aflat ce cauta barbatul la Iasi si au inceput o ancheta.

Barbatul le-a povestit oamenilor legii ca a venit la Iasi sa se inchine la Moastele Sfintei Parascheva si a mai mers sa viziteze unele locuri. El le-a mai povestit ca in borseta pe care o avea in masina erau nici mai mult, nici mai putin de 9.700 de dolari.

Au fost vizionate imagini de pe camera de supravheghere

Politistii din Iasi s-au intors la locul in care s-a comis furtul. "Politistii au deschis in acest caz un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat", a precizat Ioana Bustiuc, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Iasi.

Totusi, povestea este cusuta cu ata alba. Barbatul a spus ca banii, cei 9.700 de dolari erau banii personali, pe care i-a primit de la un prieten din Bucuresti.

Pentru a afla cat mai multe detalii, politistii ieseni au incercat sa reconstituie o parte din traseul pe care l-a facut sarbul la Iasi. Inainte sa ajunga in parcarea de la DEDEMAN, s-a oprit la o benzinarie. Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se vede clar ca sarbul avea borseta cu el.

Ulterior, politistii au vizionat imaginile de pe camerele de supravheghere din parcarea DEDEMAN. Din cate se observa pe imagini, sarbul coboara din masina, dar nu o incuie. Nu se observa insa niciun hot care sa deschida masina.

Practic, nici sarbul nu coaboara cu borseta in mana, dar nici altcineva nu se apropie de masina. Desi barbatul le-a cerut ajutor politistilor, ceva nu se leaga.

Pana in acest moment, oamenii legii nu au reusit sa afle daca barbatul din Serbia a inventat totul sau daca intr-adevar a fost furat.

Initial, le-a spus politistilor ca a ramas fara bani, insa, reopretrii BZI au aflat ca individul a parasit ieri tara, probabil intorcandu-se in Serbia. Acum, politistii ieseni au de lamurit situatia. Ei trebuie sa afle daca sarbul a fost furat la Iasi sau daca a inventat totul. Ce este greu de aflat insa, este motivul pentru care ar fi facut asta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img