marți, 16 aprilie, 2024

Povestea dramatica a acestei fetite face inconjurul tarii! Mama a batut-o pentru ca a avut curajul sa povesteasca calvarul prin care trece

Distribuie:

Publicat:

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu in cazul fetitei din comuna Vorona, judetul Botosani, batuta de mama ei, drept razbunare pentru ca eleva i-a povestit invatatoarei chinurile prin care trece acasa.

"Sesizarea din oficiu vizeaza posibila incalcare a art. 49 din Constitutia Romaniei privind protectia copiilor si a tinerilor", sustin reprezentantii Avocatului Poporului. Grozavia a iesit la iveala pe 2 septembrie 2018, dupa ce pe retelele de socializare au fost postate imagini cu o mama din Botosani care isi bate fetita, dupa ce copila povestise invatatoarei ce se intampla la ea acasa, de lipsurile si problemele financiare cu care se confrunta familia, exprimandu-si nevoia de ajutor si afectiune din partea mamei.

Invatatoarea a vorbit cu mama fetitei, motiv pentru care aceasta s-a infuriat si s-a razbunat pe copila, reprosandu-i in timp ce o lovea: "ti-am dat un leu sa iti cumperi mancare..tu ce ai spus la scoala, la invatatoare? ca am sunat-o si am vorbit…"

"Tu ce ai spus la scoala, la invatatoare, ca  am sunat-o si am vorbit, ca te-a invatat mamaia sa fii incapatanata, ca ii semeni ei? Esti incapatanata si ei semeni ei si te apara ea?", se aude in inregistrare. "Las-o nu o mai bate, acum noaptea o bati, ziua nu se poate?", a fost reactia soacrei femeii care a fost, la randul ei, batuta in mai multe randuri. "Eu ti-am dat 1 leu tie si 1 leu lui. ti-am spus sa iti iei de mancare. Nu sa iei gume si cacaturi de pus pe maini", ii reprosa mama fetitei sale in timp ce o lovea fara mila. Potrivit oamenilor din sat, femeia este cunoscuta ca fiind consumatoare de bauturi alcoolice si are trei copii cu un barbat din sat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img