vineri, 29 martie, 2024

Predoiu vorbeste despre guvernarea PSD

Distribuie:

Publicat:

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu sustine ca 80% din promisiunile programului de guvernare al PSD nu au fost indeplinite,aratand ca guvernarea PSD este lipsita de curaj, iar Victor Ponta a fost un premier “fricos”, “incompetent”, “flecar” si este “un pariu pierdut si o iluzie dezumflata”. scrie mediafax.ro

 Predoiu a postat, miercuri, pe Facebook o analiza a promisiunilor neonorate din programul de guvernare a PSD, aratand ca din cele 159 de promisiuni, 23 au fost indeplinite,- 14,5%, 127 au fost uitate sau s-au dovedit minciuni, adica 79,9%, iar 9 sunt fie in curs de indeplinire, fie au fost realizate de guvernul anterior.

 “Domnul V. Ponta a prezentat in direct la televiziunea prietenului sau, dl Ghita, o enumerare a succeselor Guvernului sau: 6 promisiuni electorale ale guvernarii sale – 6 indeplinite, deci o rata de succes de 100% – dupa model nord-coreean. In realitate, programul de guvernare PSD – Ponta contine 159 de promisiuni, dintre care: 23 de promisiuni au fost indeplinite (14,5%); 127 de promisiuni au fost “uitate” sau s-au dovedit a fi minciuni grosolane (79,9%); 9 promisiuni sunt fie in curs de indeplinire, fie au fost indeplinite de guvernul anterior, fie nu intra in atributiile Guvernului, fie au fost indeplinite doar partial (5,6%)”, a mentionat Predoiu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img