vineri, 29 martie, 2024

Prefectul Eduard-Andrei POPICA a onorat invitația managerului Ionel Carp, participand la o discuție cu salariații Spitalului de Psihiatrie Murgeni-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Astăzi, prefectul Eduard-Andrei POPICA a onorat invitația managerului Ionel Carp, participând la o discuție cu salariații Spitalului de Psihiatrie Murgeni.

La final, acesta a vizitat toate cele trei pavilioane, unitatea spitalicească fiind una modernă.
Reprezentantul Guvernului în teritoriu a plantat și un brad, sprijind, astfel, acțiunea de refacere a spațiilor verzi din curtea spitalului.

”A fost o întâlnire utilă de ambele părți, fiind remediate anumite probleme de ordin administrativ, aduse la cunoștință atât de conducere, cât și de salariați. Spitalul arată foarte bine. Chiar dacă este de monospecialitate, cadrele medicale de aici oferă și alte servicii medicale, având compartimente funcționale de interne și pediatrie, spitalul fiind prevăzut cu un laborator și farmacie proprie”, a spus prefectul Eduard-Andrei POPICA.
Spitalul de Psihiatrie Murgeni a fost construit din ordinul și prin grija Regelui Carol I, fiind dat în funcțiune în anul 1908.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img