vineri, 29 martie, 2024

Premierul Sorin Grindeanu, primele anunturi dupa sedinta de la MAI

Distribuie:

Publicat:

Noul premier, Sorin Grindeanu a facut primele anunturi dupa sedinta pe care a avut-o la Ministerul de Interne in privinta problemelor intampinate din cauza iernii. Grindeanu s-a aratat extrem de multumit de cum a decurs situatia, dar a adus si unele critici pentru unele autoritati locale. Mai mult, Grindeanu a facut o dezvaluire si despre noul ministru de Interne, Carmen Daniela Dan, potrivit stiripesurse.

“Doamna ministru de cand a intrat codul, a dormit aici de cand a intrat codul. Avem de luat masuri si pentru perioada urmatoare pentru ca nu s-a terminat. Indemn la responsabilitate. Sa ramanem in stare de alerta. Astazi am avut cea mai dificila situatie legata de cetatenii romani din Bulgaria. Vreau sa ii multumesc unui centatean care m-a informat. Un cetatean simplu. Am reusit sa deblocam situatia pe Vama Veche. Acum incercam sa deblocam situatia de la Negru Voda unde sunt 46 de cetateni care vor sa intre in Romania. Incercam sa ii ajutam. Indemn la solidaritate. Multumesc ONG-urilor, dincolo de autaritatle statului. Vreau sa multumesc tuturor.

Vreau sa transmit condoleante familiei de la Viseu pentru pierderea suferita. Am si exemple negative ale unor autoritati din Constanta. Sa continuati ca si pana acum doamna ministru. Va felicit. “, a spus Sorin Grindeanu.

Ministrul de Interne a multumit premierului pentru sprijinul acordat. “Va multumim ca ati solicitat in permanenta informatii si ati fost atat de implicat. Au fost trei etape. 99 de persoane, 20 de copii si 37 de masini. I-am adus in Romania in trei etape.

Sper ca pana dimineata sa putem deschide A 2 si A 4. Am invatat sa actionez de la un excelent profesor, Liviu Dragnea.”, a spus Carmen Daniela Dan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img