vineri, 19 aprilie, 2024

Preparatul anticancer cu ingrediente naturale

Distribuie:

Publicat:

Sanatatea este unul dintre cei mai importanti aliati ai nostri. Tocmai de aceea, astazi îti prezentam o reteta pentru un suc natural ce are multe proprietati: ajuta celulele sa lupte împotriva cancerului, are efect de detoxifiere, dar si proprietati antiiflamatorii. Sfecla rosie este o leguma extrem de puternica din punct de vedere nutritional, care are multe beneficii pentru sanatate. Poti prepara sfecla rosie la aburi, o poti fierbe, poti sa o transformi într-un suc delicios li sanatos sau o poti taia felii într-o salata colorata, cu câteva felii de avocado si un pic de sare de mare.

Chiar si o portie mica (1 cana pe zi) de sfecla rosie – cruda sau fiarta usor – îi ofera corpului tau o combinatie unica de fitonutrienti, vitamine si minerale. Aceasta combinatie "bomba" nu doar ca ajuta sistemul în procesul de detoxificare, dar ajuta si la prevenirea bolilor cardiovasculare, lupta împotriva inflamatiei, dar si împotriva anumitor tipuri de cancer, în special cancerul de colon. Iata mai jos o reteta recomandata de cei de la Eat Local Grown, care spun ca o poti include în curele tale de curatare a organismului, dar o poti folosi si pe post de stimulent al procesului de detoxifiere. Aceasta bautura naturala este plina de nutrienti, este delicioasa si foarte racoritoare.

Timp total de preparare: 5 minute. Ingrediente: 1 sfecla rosie medie (curatata); 1 mar rosu (se recomanda sa fie mar bio daca îl storci cu tot cu coaja pentru suc) ; 2 morcovi de marime medie; 2,5 centimetri de ghimbir (optional); 3-4 tulpini de telina; 1 mâna de patrunjel sau coriandru (optional). Mod de preparare: Toate ingredientele se pun într-un storcator de fructe pentru a obtine sucul de sflecla si ghimbir. Bea sucul natural imediat ce l-ai preparat sau pastreaza-l într-un recipient etans, la frigider.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img