vineri, 29 martie, 2024

Presa TACE! Domnule Iohannis, recunoasteti SEMNATURA?

Distribuie:

Publicat:

Presa Romaniei continua sa taca semeata in lasitatea ei! Pe TOATE DOCUMENTELE apare exclusiv semnatura presedintelui Iohannis, fostul primar de Sibiu: si in nume propriu si pentru falsul proprietar. Cu rudele caruia s-ar putea intalni acum, in deja trambitata vacanta din Florida.

Chiar ar trebui lasat sa se astearna linistea peste faptele de fals in care este implicata familia actualului presedinte al Romaniei?

Iohannis
, singurul cinstit din orasul cu arestati si cercetati?

Notarul care a realizat “Incheierea de autentificare” a furtului este cercetat, secretarul de primarie care a emis adeverinta in fals a fost judecat, avocatul care a intermediat afacerile imobiliare este in atentia procurorilor.

Documentele publice demonstreaza in clar prezenta interesului direct si constient al actualului presedinte Iohannis si al sotiei sale in afacerile imobiliare ilegale, neexistand niciun dubiu cu privire la autenticitatea semnaturii. Documentele publicate de comisarul.ro sustin fara tagada implicarea directa a fostului primar de Sibiu, actual presedinte al Romaniei, in mafia imobiliara in care au fost si sunt implicati primari, prefecti, avocati, notari, procurori si judecatori.

Din nefericire, doar doamna Iohannis va plati! Din fericire, chiar daca presa e complice a zidului tacerii, nu toti magistratii din Romania pot fi cumparati sau deturnati!

Vezi mai multe pe comisarul.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img