sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Presedintele Frantei va sosi in Romania

Distribuie:

Publicat:

Francois Hollande, a anuntat miercuri ca va veni in Romania in acest an, dupa ce premierul Dacian Ciolos a reluat invitatia adresata de presedintele Klaus Iohannis sefului statului francez de a vizita tara noastra.

“Confirm ca voi veni in Romania in cursul acestui an”, a afirmat Hollande, la finalul declaratiilor comune sustinute la Palatul Elysee impreuna cu prim-ministrul Dacian Ciolos.

Premierul Dacian Ciolos afirmase anterior ca a reluat invitatia de a vizita Romania adresata sefului statului francez de presedintele Klaus Iohannis si ca cele doua tari vor pregati impreuna aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire din 1918.

“Am reiterat domnului presedinte invitatia pe care presedintele Klaus Iohannis a facut-o sa viziteze Romania si sper sa il putem primi pe domnul presedinte Hollande in acest an in Romania. Asa cum si domnia sa a spus, sa pregatim impreuna centenarul 2018, Marea Unire din Romania, la care istoric si Franta a avut o contributie si sper eu sa putem celebra impreuna cu proiecte noi pe care le avem, de data aceasta ca doua state membre ale Uniunii Europene”, a afirmat seful Executivului roman.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img