joi, 25 aprilie, 2024

Previziuni astrologice pentru perioada 20 – 25 noiembrie

Distribuie:

Publicat:

Astrologul Ioan Burculet, devenit cunoscut in Romania dupa ce a prezis victoria lui Klaus Iohannis in alegerile prezidentiale din 2014, precum si cutremurul devastator din Italia, din octombrie 2016, a facut o serie de previziuni pentru aceasta saptamana.

Iata previziunile lui Ioan Burculet pentru aceasta saptamana:

„Marti 20 Noiembrie a.c. zi guvernata de planeta Marte fara cele 3 ceasuri rele va fi o zi sensibila din toate punctele de vedere. Dinamismul zilei poate fi grefat pe forma de manifestare negativa a emotiilor noastre, de aici rezultand agitatia, polemicile, orgoliile ca forma de manifestare. O zi mai agitata din toate punctele de vedere in care trebuie sa ne pastram cumpatul, sa nu ne lipseasca ratiunea si va trebui gandit de doua ori inainte de a trece la actiune. O forma de agresivitate verbala care va trebui eliminata din sectorul profesional si care predispune la analize gresite, incoerenta si actiunile hazardate care sa ne pateze popularitatea in randul superiorilor si al colegilor! Financiar va trebui sa fim foarte atenti la investitii, achizitii si parteneriate. Ne putem confrunta cu neregului si situatii delicate in acest sector de manifestare si va trebui sa evitam pierderile care pot fi considerabile. Ziua de astazi nici la capitolul sanatate nu ne avantajeaza. Migrenele, problemele care vizeaza dentitia, sistemul nervos central vor fi afectate cu usurinta datorita conjunctiei Luna-Uranus in semnul zodiacal Berbec.

Ziua guvernata de planeta Mercur, Miercuri 21 Noiembrie a.c. va pune in evidenta importanta investitiilor, acumularilor si intreg sectorul financiar va fi important ca si forma de manifestare. Ne vor avantaja proiectele viabile in plan profesional si ne vom indrepta atentia catre castig. O zi favorabila din acest punct de vedere! Tot ceea ce are legatura cu promovarea si organizarea din planul profesional va fi binevenit. Avem la orizont mai multe deschideri si oportunitati, insa va trebui sa constientizem nuantele favorabile din acest punct de vedere si sa ne cuantificam activitatile in toate directiile care duc catre realizare, in caz contrar lasam sa treaca norocul pe langa noi. Starea de sanatate va cunoaste cunoaste o usoara depreciere si vulnerabilitatile la tronsonul inferior, picioare, genunchi, articulatiile si oasatura in general pot avea de suferit. Insa va trebui sa avem in vedere si fenomentul inflanatoriu ca si mod de manifestare in organism. Raporturile si relatiile cu cei mici vor prima catre orele serii si aici interactiunea cu acestia va conduce catre constructivitate, invatare si acumulare de cunostinte noi!

Joi 22 Noiembrie a.c. oportunitati in planul financiar. Va fi o zi importanta din prisma acestei nuante. Tot ceea ce inseamna investitie, acumulare de bunuri sau finante. Tranzactiile si speculatiile constructive vor prinde contur pe intreg parcursul zilei, element conferit pentru toate cele 12 semene zodiacale. Depinde in cele de urma de noi cum vom reusi sa ne gestionam si sa focusam energia materiala in favoarea noastra! O zi mult mai relaxanta din toate punctele de vedere in care situatiile de moment ne vor motiva atat in sectorul profesional, financiar, sentimental dar si realizarile si schimbarile la nivel de proprie personalitate! De astazi va incepe tranzitul Soareleui in semnul zodiacal Sagetator si vom cunoaste un dinamism aparte, corespunzator elementului foc. Vom avea forta de manifestare mult mai focusata pe obiectivele noastre si vom trece la actiune in mod categoric. Un beneficiu pentru nativii care au ocupatii in sectoarele de activitate care are legatura cu raporturile si relatiile internationale, jurnalismul, scrisul, politica si cadrele didactice. Atmosfera in camin la orele serii va fi mult mai detensionata. Se va nuanta constructivitatea in dialoguri, planuri si proiecte familiale pentru viitorul apropiat! O serie de modificari care vin la timp ca si forma de manifestare.

Inceputul de weekend, Vineri 23 Noiembrie a.c. culmineaza cu fenomenul de luna plina in constelatia Gemeni. O zi complexa din toate punctele de vedere in care va trebui sa dam dovada de foarte multa toleranta in raporturile si relatiile socio-umane, atat in mediul profesional dar si relatiile dintre noi si anturaje, grupuri de prieteni, cunoscuti! Condensarea formei de energie va fi unul puternic activat pe latura emotionala negativa! Din acest punct de vedere va trebui sa gandim de doua ori inainte de a lua decizii sau inainte de a actiona. Vor exista turbulente in sectorul profesional si in comunicare. O zi predispusa la accidentari organice, in trafic va trebui sa fim mult mai precauti si totodata sa nu luam decizii la impuls. Catre orele serii va trebui sa fim mai toleranti si sa nu dam curs provocarilor venite din partea vecinilor, rudelor de gradul doi sau apropiatilor. Un interval ca forma de manifestare care poate evidentia starea emotionala negativa, incordarile, tendinta de a calomnia sau un limbaj scapat de sub control. Starea de sanatate poate avea de suferit in cazul bolnavilor cu afectiuni cronice. Sistemul nervos central va trebui menajat si daca renuntam la tot ceea ce inseamna dezordine ca forma de manifestare o sa avem parte de liniste! O zi complexa in care va trebui sa ne menajam si in plan sentimental, atat in contextul cuplurilor casatorite sau relatiilor care sunt la inceput.

Sambata 24 Noiembrie a.c. situatia descreste in intensitate, insa vor mai fi unele reminescente pe care va trebui sa le controlam in prima parte a zilei. Ca forma de manifestare pentru nativiii care desfasoara activitati profesionale va trebui mai multa moderare in dialog si acuratetea va trebui sa fie la ea acasa ca si forma de exercitare a tot ce numim atributii profesionale. Din a doua parte a zilei, situatia va fi mult mai echilibrata si se vor evidentia dorinta de a calatori, a cunoaste si comunicare. Aceste aspecte vor face ca pe intreg parcursul zilei sa se manifeste dorinta de a petrece clipe minunate in interiorul caminului si activitatile pot fi diverse, de la recreere pana la vizite in cadrul familiei unde vor fi vizati fratii, surorile, unchii, matusile sau cumnatii! O revenire in sectorul starii de sanatate si modul de manifestare emotional, ceea ce contribuie la un echilibru perfect pentru acest final de saptamana.

Duminica 25 Noiembrie a.c. se vor evidentia starea de armonie, liniste si echilibru in interiorul caminului. Luna si prezenta ei in constelatia Rac motiveaza toti cei 12 reprezentanti ai semnelor zodiacale sa isi indrepte atentia catre acest sector de manifestare. Discutiile, starile de reverie, rememorarile din trecutul apropiat si bilantul de pe intreg parcursul saptamanii va contribui la schimbarea directiei de manifestare si interese pentru multi dintre noi. Categoric vom vedea manifestarile si lucrurile cu alti ochi si din unghiuri diferite. Vom mobiliza familia si pe membrii ei, mai mult ne vom reveni dupa o saptamana a extremelor si vom respira usurati ca aceasta se incheie intr-o zi superba de Duminica! Isi va reveni de la sine sectorul sentimental si forma comunicarii, declaratiile de iubire si ajutorul in interiorul caminului vor schimba radical situatia si forma de manifestare, nuantand acele energii benefice si care prin aspectarea lor vor contribui la determinism, pentru ca fiecare membru al familiei va fi motivat! Ultima zi din saptamana va aduce echilibru, focusarea si dinamismul, calitati care au avut de suferit pe intreg parcursul acestei saptamani!”, a scris Ioan Burculet pe blogul Constelatia Destinului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img