vineri, 29 martie, 2024

Previziuni karmice 22 – 28 aprilie 2019. Doua zodii afla adevaruri dureroase

Distribuie:

Publicat:

Previziuni karmice 22 – 28 aprilie 2019. E o saptamana in care ies la iveala dedesubturi amoroase, tot felul de secrete murdare.

Previziuni karmice 22 – 28 aprilie 2019 pentru fiecare zodie

ZODIILE DE AER
Gemenii au o saptamana in care se pot trezi intr-o relatie. Nici nu isi dau seama cate lucruri benefice ii asteapta. Se intoarce asadar roata pentru ei.

Balantele au o perioada favorabila calatoriilor. Au tot ce le trebuie si sunt obligate sa fie fericite caci alta optiune nu exista.

Varsatorii au de trecut o serie de teste, de obstacole. Vor da si ele fata cu realitatea crunta.

ZODIILE DE APA
Racii au o perioada in care se redescopera, in care isi pot slefui talentele. Trebuuie doar sa isi doreasca si sa munceasca la indeplinirea visului suprem.

Scorpionii au o perioada ceva mai dificila din punct de vedere financiar. Trebuie sa se descurce cum pot.

Pestii au si ei o perioada mai complicata din foarte multe puncte de vedere. Pana sambata afla o serie de adevaruri dureroase.

ZODIILE DE FOC
Berbecii, temperamentali de felul lor, vor renunta usor-usor la anumite situatii confortabile. Vor sa faca schimbari substantiale in viata lor.

Sagetatorii si Leii trebuie sa mai lase de la ei daca vor intelegere si armonie in familie. Nimic nu se rezolva doar cu reclamatii.

ZODIILE DE PAMANT
Taurii au o perioada in care vor fi incarcati cu energie pozitiva. Karma lor poate fi ingreunata doar de delasare, de lene.

Fecioarele au nevoie de o plecare, de o iesire, de o schimbare a mediului cu totul, poate chiar a anturajului si a locului de munca.

Capricornii afla si ei cateva adevaruri incomode pentru imaginea lor si pozitia sociala. Au de facut niste alegeri, iar unele dintre ele nu ii vor incanta pe cei din jur. Au de trecut prin multe momente dificile, prin multe obstacole.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img