vineri, 29 martie, 2024

Prezenta vasluiana la Brasov Indoor Cup

Distribuie:

Publicat:

In aceste zile, Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui participa la Brasov Indoor Cup. Prima grupa intrata in competitie a fost 2009, care a terminat turneul pe pozitia a 24-a din 36 de echipe participante. Pustii pregatiti de profesorii Cristi Vartolomei, Adi Racovita si Ionut Chiochiu au obtinut o victorie in faza grupelor, trecand de Cetate Rasnov, scor 2-1, insa au pierdut cu Junior Brasov, scor 0-5, ai Prosport Academy, scor 0-7. In meciul pentru locurile 21-24, vasluienii au dat de Zimbru Chisinau, fiind invinsi cu scorul de 0-5, pentru ca meciul pentru locurile 23-24, cu Royal Fagaras, sa se ajunga la loteria penalti-urilor, dupa ce in teren s-a terminat 1-1. Castigatoare a fost formatia brasoveana, scor 3-2.

La grupa 2007, LPS Vaslui se lupta pentru locurile 5-8, dupa ce a castigat grupa fara gol primit (2-0 cu Luceafarul Cluj, 3-0 cu Galaxy Timisoara si 8-0 cu CS Mexic). In faza optimilor, vasluienii au trecut de Juniorul Suceava, scor 1-0, cedand in faza sferturilor, scor 0-1, in fata Farului Constanta.

La grupa 2008, liceul vasluian are doua echipe inscrise. LPS Alb va intalni in grupe New Stars Steaua Bucuresti, ACS Tampa Brasov si Zimbru Chisinau, iar LPS rosu a fost repartizata in grupa cu Luceafarul Cluj, New Stars Bucuresti si Luceafarul Galati.

La categoria 2006, LPS Vaslui va intalni Viitorul Buzau, Inizio Bucuresti si Viitorul Cluj.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img