vineri, 29 martie, 2024

Prima aparitie publica a lui Iohannis impreuna cu sotia sa dupa scandalul monstruos din SRI! Cum au fost surprinsi – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Presedintele Iohannis se ascunde in cel mai mare scandal al momentului. Seful statului a fost scos pe usa din dos de SPP-isti, dupa slujba la care a participat duminica, la Sibiu. Asta dupa ce nu a scos un cuvant nici inainte de a intra in biserica.

Cel mai probabil pentru a scapa de camerele de filmat, presedintele Klaus Iohannis a iesit pe usa din spate a bisericii romano-catolice, din Sibiu, relateaza Romania TV.

La sosire, insa, presedintele a intrat pe usa din fata, insa nu a facut nicio declaratie, nu a salutat ci a intrat sobru in lacasul de cult impreuna cu sotia sa, Carmen.

Fostul deputat Sebastian Ghita a dezvaluit, intr-o noua inregistrare difuzata de Romania TV, ca a avut o legatura stransa de prietenie cu generalul SRI Florian Coldea. Totodata, Ghita a aratat ca “binomul” Coldea – Kovesi il are “prizonier” pe presedintele Klaus Iohannis, aflat sub amenintarea unor dosare penale atat pe numele sau, cat si al sotiei sale, Carmen Iohannis.

Citeste si: Un parlamentar loveste dur in Klaus Iohannis! Se cere o investigatie facuta de ANAF pentru a afla averea presedintelui

Purtatorul de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, a confirmat intr-o declaratie de presa ca seful statului l-a chemat joi la Cotroceni pe Florian Coldea, dupa dezvaluirile lui Sebastian Ghita ca a facut concedii impreuna cu seful operativ al SRI.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img