vineri, 29 martie, 2024

Prima imagine cu falsul medic purtand catuse! Matteo Politi a fost arestat preventiv – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Italianul Matteo Politi, zis Mattew Mode, a fost arestat preventivpentru 30 de zile joi seara, putin inainte de miezul noptii. Procurorii l-au pus sub acuzare pentru infractiuni de inselaciune si exercitarea fara drept a unei profesii. Politi a pretins ca este chirurg estetician si a colaborat cu diverse clinici private din Bucuresti, unde a efectuat mai multe operatii. Doua dintre paciente il acuza ca le-a mutilat. Una sustine ca a ramas cu o gaura vizibila la nas, iar a doua a fost nevoita sa apeleze la un alt chirurg, pentru corectarea operatiei de marire a bustului efectuata de italian. Italianul a fost arestat preventiv dupa aproape 6 ore petrecute la Judecatoria sectorului 1. El a ajuns acolo joi dupa-amiaza, dupa ce fusese retinut cu o seara in urma. Afara, iubita lui il astepta cu sufletul la gura. Tanara a incercat sa se apropie de Matteo, care i-a zambit cand a vazut-o si a apucat sa ii spuna cateva cuvinte in invalmaseala de pe scarile judecatoriei.  ”In momentul de fata, suntem in procedura de semnare a contractului cu domnul avocat Ionascu, eu nu mai am ce sa declar”, a spus iubita lui. 

Initial, italianul acuzat ca a pretins ca este chirurg estetician, cu numele de scena Matew Mode, era anchetat pentru inselaciune. Doi medici din Bucuresti l-au reclamat in noiembrie pentru ca le-ar fi inchiriat un spatiu intr-o clinica privata si le-ar fi luat 14 mii de lei, fara ca el sa fie proprietar. Suspectul a fost aduse miercuri seara la audieri, dupa ce a fost prins in tren la vama Curtici. Incerca sa plece din tara. Pe langa inselaciune, procurorii l-au pus miercuri sub acuzare si pentru exercitare fara drept a unei profesii. 

Pe langa inselaciune, procurorii l-au pus sub acuzare si pentru exercitare fara drept a unei profesii.
Calin Radu Bogdan, procuror al Parchetului Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti: „In perioada iulie-decembrie 2018, cetateanul italian a exercitat activitati specifice profesiei de medic estetician in cadrul a doua policlinici din Bucuresti fara drept de practica pe teritoriul tarii si fara a avea in posesie documente care sa ateste specializarea sa. In aceeasi perioada, a indus in eroare mai multe persoane vatamate cu privire la calitatea sa de medic estetician.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img