vineri, 29 martie, 2024

Prima imagine cu Margherita dupa ce a fost facuta „urata” de Codin Maticiuc!

Distribuie:

Publicat:

Margherita de la Clejani si Codin Maticiuc sunt la cutite, dupa ce bruneta a fost facuta “urata” pe retelele de socializare. Cunoscutul blogger si-a parerea sincera despre fiica Clejanilor si a marturisit ca s-a uratit si mai mult dupa numeroasele interventii estetice pe care si le-a facut.

Recent, bruneta a postat o imagine pe Internet, in care s-a pozat in oglinda imbracata intr-un body negru, extrem de sexy, ce i-a lasat la vedere silicoanele, dar si picioarele. Cantareata a incins spiritele, iar fanii au inrosit butonul de like si s-au intrecut in comentarii.

Mesajul incredibil primit de Codin Maticiuc de la Margherita

Margherita, fiica celebrilor artisti, i-a trimis un mesaj fabulos lui Codin Maticiuc, care a decis sa publice o parte dintre replicile frumoasei artiste. Captura facuta la discutia purtata pe o retea de socializare a fost insotita de explicatii blogger-ului. “Ca sa vedeti ca sunt baiat corect pana la capat va postez aici si mesajul primit de la Margherita. Diametral opus de cele ale mamei sale, mesajul ei e genul ala care te baga in pamant de rusine dupa ce tu ai scris niste mizerii (chiar daca adevarate, dar totusi niste mizerii care fac rau).

Asa ca sunt corect si va arat si mesajul ei cu care m-a lovit efectiv. Pacat ca a venit o zi mai tarziu, dupa ce ma terfelise mama dansei. Daca il vedeam primul, doamna Viorica avea wild card de injurat o saptamana de la mine ca a crescut o fata foarte cool pe reactii”, a scris Codin Maticiuc pe pagina lui oficiala de Facebook.
Codin Maticiuc a facut publice mesajele primite de la Viorica de la Clejani, dupa ce a spus ca fiica artistei e urata

Dupa ce l-a mustruluit zdravan intr-un schimb de mesaje, Viorica de la Clejani i-a dat de inteles cunoscutului blogger ca ar fi mai bine sa o ocoleasca daca se vor intalni intamplator. Deranjat de replicile acide, Codin Maticiuc a postat pe pagina lui oficiala de Facebook o captura la discutia purtata cu sotia lui Ionica de la Clejani. Imaginea a fost insotita de mesajul de mai jos.

“Da, mi-am cerut scuze.

Recunosc ca imi pare rau ca am facut acel Instastory despre domnisoara prosciutto-funghi. Nu ca n-as fi spus ce gandesc, ci pentru ca cine p#&• mea sunt eu sa dau verdicte sau sa judec pe cineva. Eu, care sunt urat cu spume si mic si grasut si semi-retard.

Si, mai ales, cine sunt eu sa fac rau cuiva?
Sa fac rau unei fete poate putin nesigura pe ea sau (mai rau) unei mame total nevinovata, dar vulnerabila la orice subiect legat de copiii ei. Mai ales, eu care stiu cat a suferit mama cand presa scria mizerii despre mine. Atat neadevarate, cat si adevarate. Caci, da, ea suferea si la adevaruri pe care spera sa nu le afle nimeni.
Asa ca, doamna Viorica, inca o data va rog sa ma scuzati. Si daca atunci cand o sa ne vedem totusi nu o sa va puteti retine flegmele in gatlej, macar cand le proiectati sa stiti ca se scriu cu «G»” este mesajul scris de Codin Maticiuc pe pagina lui de Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img