vineri, 19 aprilie, 2024

Primarul Mihai Chirica iese la rampa. Ultimele declaratii despre excluderea sa din partid

Distribuie:

Publicat:

In jurul orei 17.30, la Sala Mare a Directiei Agricole, dupa sedinta Biroului Municipal largit cu participarea presedintilor organizatiilor locale, primarul Mihai Chirica si reprezentantii conducerii Organizatiei Municipale Iasi a PSD vor face declaratii despre recentul scandal iscat in interiorul partidului.

Comisia de Etica a decis dupa deliberari excluderea primarului Mihai Chirica si viceprimarului Gabriel Harabagiu din organizatia PSD, dar si deputatului Sorin Iacoban, in prezent presedinte executiv al Organizatiei Municipale.

Totodata, pentru Paul Boisteanu, presedinte interimar al Organizatiei Municipale si Gabriel Teodorescu, secretarul general al filialei iesene, propunerea a fost cea de avertisment. In zilele urmatoare va fi convocat un Birou Permanent Judetean si un Comitet Executiv la nivelul judetului Iasi care va lua act de propunerile Comisiei de Etica urmand a se pronunta daca le va pune in aplicare sau nu. Decizia a fost una pur democratica, membrii Comisiei de Etica votand deschis.

In ultimul an, intre organizatia municipala si cea judeteana s-au iscat mai multe dispute date fiind neintelegerile intre primarul Mihai Chirica si Maricel Popa, actualul lider interimar al organizatiei. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img