vineri, 19 aprilie, 2024

Printesa Diana a ascuns un secret. Reactia Printului Charles i-a zdrobit inima mamei

Distribuie:

Publicat:

Una dintre cele mai frumoase ipostaze ale regretatei Printese Diana a fost aceea de mama. Stim ca a existat o legatura stransa intre Lady Di si cei doi fii ai ei, insa un lucru a ramas necunoscut legat de nasterea Printului Harry. Charles isi dorea cu disperare o fetita, dupa ce devenise deja tatal Printului William, iar acest lucru a facut-o pe faimoasa gravida sa ascunda sexului copilului pe durata intregii sarcini. Dar cu ce cost?  

La aproximativ un an de la nasterea Printului William, in iunie 1982, Diana era presata sa produca un nou mostenitor. In septembrie 1983, Palatul Buckingham a anuntat, cu surle si trambite, ca Diana era din nou insarcinata, insa a pierdut sarcina dupa numai cateva zile de la anuntul oficial. La inceputul anului 1984, Lady Di a descoperit ca era iar gravida, iar, in timpul sarcinii dificile, ea se plangea apropiatilor ca “nu cred ca sunt facuta pentru linia de productie, dar, cu toate astea, merita tot efortul pana la urma”.

In septembrie 1984, a venit pe lume Henry Charles Albert David Mountbatten-Windsor, dupa 9 ore crunte de travaliu. “Charles si-a dorit o fetita”, a declarat, la un moment dat, Printesa Inimilor. “Harry era baiat. Iar primul lui comentariu a fost: <O, Doamne Dumnezeule, e baiat!> Dupa care a adaugat: <Are chiar si parul roscat!>.” Charles a explicat ulterior ca era o gluma, insa “gluma” proaspatului tata n-a fost deloc gustata de faimoasa mamica. Si asta pentru ca cel de-al doilea fiu al lor semana izbitor de mult cu rudele ei, nicidecum cu familia lui Charles.

Pentru a agrava si mai mult situatia, Charles si-a facut cunoscute sentimentele chiar si la botezul fiului sau. Acesta i-a spus soacrei lui: “Am fost extrem de dezamagiti! Credeam ca era fata…”

Care au fost circumstantele nasterii lui Harry? In saptamanile dinaintea nasterii lui Harry, cuplul regal era mai apropiat ca niciodata, conform spuselor Dianei. Ea tinea secret faptul ca cel de-al doilea copil al lor era tot baiat, Charles spera sa fie fata si amandoi se intelegeau de minune in toata acea situatie delicata in care se aflau. Dezamagirea lui a fost atat de mare la nastere, incat s-a indepartat foarte mult de sotia sa si s-a apropiat, din nou, de amanta Camilla Parker Bowles.

Parul roscat al lui Harry n-a trecut neobservat nici de altii, care au inceput sa banuiasca un lucru deloc plauzibil – ca baiatul l-ar avea ca tata biologic pe James Hewitt, un capitan din armata englezeasca cu care Diana avusese, pe la sfarsitul anilor ’80, o aventura destul de serioasa. Totusi asemenea lucru nici macar n-ar fi fost posibil, avand in vedere ca Diana si James s-au cunoscut abia dupa doi ani de la nasterea lui Harry.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img