miercuri, 27 martie, 2024

Profesorii ar trebui sa ne fie MODEL in viata! Nu e si cazul acestui sucevean care a primit MITA pentru Bacalaureat

Distribuie:

Publicat:

Un profesor din Suceava a fost retinut, joi, fiind suspectat ca ar fi primit 600 de euro pentru a interveni ca o absolventa de liceu sa promoveze proba la matematica a sesiunii de toamna a examenului de bacalaureat.

Citeste si: Episodul 3-Profesorul iesean devenise pur si simplu obsedat de studenta huseanca: “devenise practic un milog, se injosea in fata mea”

Profesorul Victor Jucan a fost retinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de trafic de influenta, dosarul fiind instrumentat de procurori impreuna cu politistii din cadrul Directiei Generale Anticoruptie Suceava. Potrivit procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava, in prima parte a lunii august, Victor Jucan a fost contactat de o absolventa de liceu, care nu promovase anterior toate probele de la examenul de Bacalaureat si care i-a solicitat sa o ajute pentru a obtine diploma de bacalaureat, absolventa intentionand sa se inscrie la examenul de bacalaureat, in sesiunea august – septembrie 2016. Profesorul a fost de acord, circumstante in care, lasand-o sa creada ca are influenta asupra comisiei de corectare a lucrarilor, i-a pretins respectivei absolvente suma de 600 euro, promitandu-i ca ii va asigura promovarea.

Citeste si: Marturiile studentei husence continua:”Dupa ce am intrat in amfiteatrul gol, profesorul…

„Jucan a primit de la absolventa suma de 600 euro, in doua transe, inainte de examen, pentru ca acesta sa-si exercite influenta asupra comisiei de corectare a lucrarilor de la examenul de bacalaureat, sesiunea august – septembrie 2016, pentru a-i asigura absolventei promovarea probei de matematica. In acest caz cercetarile sunt continuate in vederea lamuririi tuturor imprejurarilor de fapt si a stabilirii raspunderii penale”, precizeaza procurorii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img