miercuri, 24 aprilie, 2024

PROGNOZA METEO! Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Distribuie:

Publicat:

PROGNOZA METEO. Temperaturile incep sa scada in toate regiunile. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si izolat in rest, indeosebi in sud-estul teritoriului.


PROGNOZA METEO 22 octombrie, ORA 09 – 23 octombrie, ORA 09 Vremea se va racori in toate regiunile. Cerul va avea innorari temporare si, mai ales in timpul noptii, va ploua in vest si nord-vest, unde izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate. In restul teritoriului, ploile vor fi slabe si doar pe arii restranse. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana si in Delta Dunarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 24 de grade, iar cele minime se vor situa intre 6 si 13 grade.

PROGNOZA METEO 23 octombrie, ORA 09 – 24 octombrie, ORA 09 Vremea va fi in general inchisa. Temporar va ploua in majoritatea regiunilor, iar la munte, la altitudini mari, vor fi precipitatii mixte. Cantitatile de apa vor fi, pe arii restranse, mai insemnate. Vantul va avea intensificari locale, cu viteze mai mari in zona montana. Temperaturile maxime vor continua sa scada si se vor incadra in general intre 12 si 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 6 si 14 grade.


PROGNOZA METEO 24 octombrie, ORA 09 – 25 octombrie, ORA 09. Vremea se va mentine in general inchisa. Va ploua pe arii extinse in sudul, estul si centrul tarii si local in rest. La munte, cu precadere la altitudini mari, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si izolat in rest, indeosebi in sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor continua sa scada, se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta data si se vor incadra intre 8 si 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 2 si 14 grade.
TENDINTA 25 octombrie, ORA 09 – 28 octombrie, ORA 09 Vremea se va ameliora treptat sub aspectul precipitatiilor. Valorile termice se vor situa usor sub cele normale pentru sfarsit de octombrie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img