miercuri, 24 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru 14 martie. Nu scapam de ploi si de vant

Distribuie:

Publicat:

VREMEA 14 martie. Vremea se mentine capricioasa. Ne asteapta cateva zile cu ploi si vant puternic. Valorile termice vor marca o usoara scadere fata de ziua precedenta in majoritatea regiunilor. 

Cerul va fi doar partial noros in regiunile sudice si mai mult noros in restul teritoriului si temporar va ploua, local insemnat cantitativ, indeosebi in jumatatea de est a tarii. 

Prognoza METEO 14 martie. Ploile vor avea si caracter de aversa si vor fi insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, mai ales in noaptea de luni spre marti (12/13 martie). In sud-vest e posibil sa ploua cat intr-o luna. 

La munte vor predomina ploile, favorizand topirea stratului de zapada.

Cantitatile de apa vor depasi local 15-20 l/mp si izolat, mai ales in Oltenia, Banat, Transilvania si Moldova, precum si in zona montana, 30-35 l/mp.

Vezi si: Vremea in urmatoarele doua saptamani. Prognoza meteo 12 – 25 martie 2018, conform ANM

VREMEA 14 martie in Sud si Sud-Est; vom avea parte de ploaie usoara, iar temperaturile vor porni de la 0° C, in Ploiesti si vor ajunge la 10° C, in Bucuresti. Vom avea cer senin, pe parcursul intregii zile.

In ce priveste temperaturile din Vest, maxima zilei se va inregistra in Resita, si va atinge 9° C. Va fi innorat, cerul fiind acoperit in proportie de 100%, de nori.

VREMEA 14 martie in Dobrogea; maxima zilei se va inregistra in Mangalia, si va atinge 9° C, iar minima zilei se va inregistra in Constanta, si va fi de 7° C. Viteza vantului va ajunge pana la 22 km/h. Vom avea parte, in special de ploaie usoara. Nu vom avea parte de prea multi nori.

In ce priveste temperaturile din Centru, maxima zilei se va inregistra in Targu Mures, si va atinge 7° C, iar minima zilei se va inregistra in Sibiu, si va fi de 2° C. Viteza vantului va ajunge pana la 15 km/h. Vom avea parte, in special de ploaie usoara. Afara va fi innorat.

VREMEA, 14 martie, in Nord Est si Est, vantul va bate cu o viteza de pana la 15 km/h, si vom avea parte de ploaie usoara. Minima va fi de 8° C, in Iasi, iar maxima va fi de 8° C, in Iasi. Cerul va fi plin de nori.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img