joi, 28 martie, 2024

Prognoza meteo pentru joi, 6 decembrie: Ger cumplit in Romania. Temperaturi de -11 grade Celsius

Distribuie:

Publicat:

Vremea din 6 decembrie va fi deosebit de rece in toata tara. Prognoza meteo anunta cea mai geroasa noapte din aceasta saptamana, cu temperaturi minime de -11 grade Celsius. 

Vremea 6 decembrie in Romania
Joi, cerul va fi variabil in cea mai mare parte a tarii, doar in vest si in sud-vest urmand sa apara unele innorari temporare. Local in Banat, in Crisana si in nordul Olteniei va ploua slab. Vantul va sufla slab in cea mai mare parte a tarii, cel mult slab pana la moderat in nordul Moldovei. Maximele termice vor urca la pranz pana spre 1-6 grade in Transilvania, Maramures, Banat, Crisana, Oltenia, Muntenia si Dobrogea si -1…4 grade in Moldova. 

Vremea in Bucuresti 6 decembrie
Vremea in Bucuresti va fi mohorata. Cerul va fi acoperit de nori, iar temperaturile maxime si minime se vor incadra intre 1°C si -6°C. Sunt sanse de precipitatii, insa prognoza meteo nu anunta ploi sau ninsori. Vantul va sufla cu 4 km/h dinspre V. Vineri vremea va fi la fel de rece, iar in weekend temperaturile mai cresc cu 2-3 grade Celsius. 

Prognoza meteo la munte 6 decembrie
Si la munte vremea de joi se anunta deosebit de rece, cu cer inchis si temperaturi scazute. Se anunta cea mai friguroasa noapte din saptamana, cu temperaturi minime de – 11 grade Celsius. Maximele din timpul zilei nu vor depasi  -1°C, iar vantul va sufla cu Vant: 4 km/h dinspre V. Vineri si in weekend, vremea la munte se mai amelioreaza, iar temperaturile mai cresc usor cu cateva grade. Sunt semnalate lapovita si ninsori in nopatea de sambata spre duminica. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img