joi, 28 martie, 2024

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Distribuie:

Publicat:

Vremea va fi predominant frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare la munte si in regiunile sudice, informeaza ANM.

IN TARA

Vremea va fi predominant frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare la munte si in regiunile sudice. Temperaturile maxime, in crestere indeosebi in vestul tarii se vor incadra intre 25 si 33 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 10 si 20 de grade. In zonele depresionare, dimineata si noaptea, vor fi conditii de ceata.

LA BUCURESTI:

Vremea va fi frumoasa si calda. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 31…32 de grade, iar cea minima de 15…17 grade.

JOI

IN TARA

Vremea va fi, in continuare, predominant frumoasa si calda pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi variabil si vantul va sufla, in general, moderat in sudul tarii si la munte. Temperaturile maxime se vor situa intre 25 si 33 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 7 si 20 de grade. In depresiuni si in Dobrogea, dimineata si noaptea, vor fi conditii de ceata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img