vineri, 29 martie, 2024

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Distribuie:

Publicat:

PROGNOZA METEO. Vreme se mentine rece si in urmatoarele zile. Incepand de joi, meteorologii anunta valori termice mai ridicate decat cele climatologic specifice acestei perioade in majoritatea regiunilor.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea se va mentine rece, geroasa dimineata si noaptea mai ales in Transilvania. Peste zi cerul va fi variabil, cu innorari mai ales in sud si in est, unde izolat vor fi fulguieli sau burnite ce vor favoriza depuneri de polei. Noaptea, innorarile vor fi mai accentuate in vest si in nord-vest, unde pe arii restranse vor cadea precipitatii mixte si se va depune polei. Indeosebi dimineata si noaptea, in zonele joase se va semnala ceata, asociata cu depunere de chiciura.Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in Banat si Moldova. Temperaturile maxime se vor incadra intre -4 grade in Oltenia si estul Transilvaniei si 6 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse intre -18 si 0 grade.

VREMEA IN BUCURESTI. Vremea se mentine rece. Cerul va fi variabil, cu innorari in special in primele ore ale zilei, cand vor fi conditii de fulguiala sau burnita cu depunere de polei. Vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 0 grade, iar cea minima va fi de -10…-8 grade. Mai ales noaptea va fi ceata, asociata cu depunere de chiciura.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Desi valorile termice vor creste usor fata de intervalul precedent, vremea va fi in continuare rece in cea mai mare parte a tarii, local geroasa dimineata si noaptea in centru si in sud. La deal si de munte cerul va fi variabil, dar in zonele joase de relief, in special cele din sud si est, va fi nebulozitate joasa sau ceata cu depunere de chiciura si, trecator, fulguieli sau burnite, favorizand depunerile de polei. In regiunile vestice si nord-vestice, cu precadere noaptea vor cadea precipitatii mixte si se va depune polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, mai ales in a doua parte a intervalului, in Banat, Crisana si Carpatii Occidentali. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -5 grade in zonele cu ceata persistenta si 8 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa, in general, intre -12 si 2 grade.

VREMEA IN BUCURESTI. Vremea va fi in continuare rece. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, iar mai ales dimineata si noaptea se va semnala ceata asociata cu depunere de chiciura. Trecator vor fi conditii de fulguiala sau burnita, favorizand depunerile de polei. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 1…2 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -8 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va incalzi, astfel incat valorile termice vor fi mai ridicate decat cele climatologic specifice acestei perioade in majoritatea regiunilor. In vest, in centru si in nord vor fi innorari si temporar, pe arii restranse, va ploua slab si vor fi conditii de polei. La munte, cu precadere in zona inalta a Carpatilor Orientali precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. In restul teritoriului, vor fi innorari temporare, iar local, in special noaptea, nebulozitatea joasa sau ceata vor fi asociate izolat cu burnita sau fulguieli ce vor favoriza depuneri de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in masivele nordice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 grade in zonele cu ceata persistenta, in specil din Oltenia si 12 grade in Banat, iar cele minime se vor situa, in general, intre -6 si 3 grade.

VREMEA IN BUCURESTI Cerul va mai mut noros, iar in primele ore ale intervalului, dar mai ales pe parcursul noptii, va fi ceata posibil asociata cu burnita ce poate favoriza depuneri de polei. Vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa in jurul a 4 grade, iar cea minima va fi de -4…-2 grade.

TENDINTA

VINERI Vremea va continua sa se incalzeasca in majoritatea regiunilor, maximele vor fi cuprinse in general intre 3 si 14 grade. Cerul va fi mai mult noros in jumatatea de nord a teritoriului, unde insa doar trecator, in prima parte a intervalului va ploua slab pe arii restranse. In restul tarii, innorarile vor fi temporare, iar local vor fi de interes nebulozitatea joasa si ceata si posibil va fi asociata cu burnita ce poate favoriza depuneri de polei. Vantul va cu unele intensificari la munte, in zona inalta. , iar minimele intre -5 si 4 grade.

BUCURESTI. Cerul va fi variabil, cu innorari si posibil ceata asociata trecator cu burnita ce poate favoriza depuneri de polei. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 7…8 grade, iar cea minima de -2…0 grade.

De sambata pana luni valorile termice se vor situa peste mediile multianuale in majoritatea regiunilor, iar probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi redusa, insa in zonele joase de relief mai ales dimineata si noaptea va fi ceata posibil asociata cu burnita.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img