vineri, 19 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru vineri, 14 septembrie: Vreme extrem de calduroasa aproape in toata tara

Distribuie:

Publicat:

Prognoza meteo pentru vineri, 14 septembrie, anunta o vreme extrem de calduroasa in aproape toata tara, peste limita normalului perioadei la care ne aflam.

Vineri, vremea va fi frumoasa si calda in aproape toata tara, cerul urmand sa fie variabil spre mai mult senin. Doar pe litoral si la munte spre dupa-amiaza vor aparea unele innorari temporare, insa sansele pentru producerea unor averse slabe de ploaie vor fi extrem de scazute. Vantul va sufla slab spre moderat in sud-est si mai mult slab in restul regiunilor tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 24 si 29 de grade in Transilvania si Maramures si 26-31 de grade in restul tarii, cu cele mai ridicate valori asteptate in sudul Banatului. 

Vremea in Bucuresti 14 septembrie 2018
Potrivit vremea ido, Vremea in Bucuresti este deosebit de frumoasa, cu cer in mare parte senin. Temperaturile mai cresc cu un grad pe timpul noptii, iar valorile se mentin peste normalul perioadei. Asadar, pe timpul zilei, se inrregistreaza temperaturi de 28°C la amiaza si 15°C pe timpul noptii. Vremea ne pregateste o viitoare zi caniculara, respectiv sambata, 15 septembrie, cand in termometre se vor inregistra peste 30 de grade Celsius.

Prognoza meteo 14 septembrie la munte
Si la munte, temperaturile sunt ridicate si nu sunt sanse de ploaie. Cerul va fi senin, vantul va sufla slab. Valorile termice se incadreaza intre 24°C si 12°C. Ploile vor debuta in weekend la munte, insa temperaturile sunt inca ridicate pentru normalul primei jumatati din septembrie.

Vremea 14 septembrie la mare
Pe litoral sunt anuntate ploi inca de la primele ore ale zilei, desi temperaturile sunt in crestere si inregistreaza valori ca-ntr-o zi obisnuita de vara. Avem 24°C la amiaza si 18°C pe timpul noptii. 

Vantul va sufla moderat cu 24 km/h. In weekend va fi o vreme perfecta de stat la plaja!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img