sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru vineri, 24 mai. Vreme instabila cu ploi in majoritatea zonelor

Distribuie:

Publicat:

Vremea vineri, 24 mai 2019, se anunta capricioasa in majoritatea zonelor tarii. Potrivit meteorologilor, ploile torentiale au o probabilitate mai mare in nord-vest si in zona Muntilor Apuseni. Meteo 24 mai 2019.

Vineri 24 mai 2019, vremea va fi in general instabila in vestul, centrul si nordul tarii, precum si in zonele montane si submontane, unde innorarile temporar vor fi accentuate si local se vor semnala averse si descarcari electrice. Izolat, cu o probabilitate mai mare in nord-vest si in zona Muntilor Apuseni, cantitatile de apa inregistrate prin acumulare sau in intervale scurte de timp vor fi mai insemnate.In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar manifestari specifice instabilitatii atmosferice isi vor face aparitia pe arii restranse in special seara si in cursul noptii, cu precadere in sud si sud-est. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari in timpul ploilor, iar pe parcursul zilei, pe arii restranse in sud. Temperaturile maxime se vor incadra intre 17 si 27 de grade, iar cele minime se vor situa intre 7 si 18 grade.

Vremea in Iasi, 24 mai. 

Inceputul acestei zile ne va intampina cu un cer noros. In timpul zilei, acesti nori vor aduce si ploaie cu descarcari electrice. Ploaia va continua si seara. Temperaturi maxime de 25 grade Celsius si minime de 14 grade Celsius.

 Vremea in Buzau, 24 mai

De-a lungul zilei, vremea in Buzau va fi una calma, cerul va fi senin doar dimineata, se va innora pe timpul zilei si seara. Nu sunt prognozate ploi in aceasta zi. Temperaturi maxime de 20 grade Celsius si minime de 14 grade Celsius.

Vremea in Constanta, 24 mai

De-a lungul zilei, vremea in Constanta va fi una linistita, cerul va fi senin doar dimineata, se va innora pe timpul zilei si seara. Nu sunt prognozate ploi in aceasta zi. Temperaturi maxime de 21 grade Celsius si minime de 17 grade Celsius.

Vremea in Brasov, 24 mai

Cerul va fi preponderent noros pe parcursul acestei zile, va fi senin doar dimineata. Dupa-amiaza norii vor aduce si ploaie, iar aceasta ploaie va continua si seara. Temperaturi maxime de 16 grade Celsius si minime de 11 grade Celsius.

Vremea in Cluj, 24 mai

Inceputul acestei zile ne va intampina cu un cer innorat. In timpul zilei, acesti nori vor aduce si ploaie. Aceasta ploaie va continua si in timpul serii. Temperaturi maxime de 16 grade Celsius si minime de 12 grade Celsius.

Vremea in Craiova, 24 mai

De-a lungul zilei, vremea in Craiova va fi una foarte calma, cerul va fi senin de dimineata pana seara. Nu sunt prognozate ploi in aceasta zi frumoasa. Temperaturi maxime de 21 grade Celsius si minime de 12 grade Celsius.

Vremea in Timisoara, 24 mai

Inceputul acestei zile ne va intampina cu un cer innorat. In timpul zilei, acesti nori vor aduce si ploaie. Aceasta ploaie va continua si in timpul serii. Temperaturi maxime de 17 grade Celsius si minime de 13 grade Celsius.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img