vineri, 29 martie, 2024

Pune zeama de lamaie in cafea. Efectul este incredibil

Distribuie:

Publicat:

Ai auzit sa bei apa cu lamaie dimineata, cafea oricum pregatesti zi de zi. Dar te-ai fi gandit sa le combini? Ei bine, vezi la ce ajuta.

Cafeaua este un bun stimulent si iti da multa energie. In principiu, acesta este motivul pentru care o consumi in fiecare dimineata: e motorul care te „porneste” pentru a face fata provocarile zilei. Trebuie sa stii, insa, ca mai contine o multime de substante ce te ajuta sa slabesti.

Cafeina transmite semnale sistemului nervos, care il indeamna sa distruga celulele de grasime si sa creasca arderile metabolice. De asemenea, elibereaza in organism adrenalina, ce are un rol important in functionarea creierului.

Lamaia este un excelent stimulent pentru stomac si te ajuta sa ai energie pe parcursul intregii zile. De asemenea, este excelenta atunci cand vrei sa slabesti. Atunci, de ce sa nu combini cele doua substante, astfel incat sa obtii o bautura miraculoasa, ce te ajuta sa pierzi in greutate?

Prepara o cafea la ibric sau instant si pune o lingura de zeama de lamaie. Este bine sa consumi aceasta bautura inainte de a face exercitii fizice, deoarece iti va da energia de care ai nevoie ca sa le efectuezi corect, iar ele sa aiba efectul pe care ti-l doresti.

Combinatia dintre cafea si zeama de lamaie este un adevarat elixir impotriva durerilor de cap, deoarece imbunatateste circulatia sangelui in creier si ajuta la buna functionare a sistemului nervos.

De asemenea, indeparteaza toxinele din organism si ajuta la purificarea ficatului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img