joi, 28 martie, 2024

Răzvan Fodor, despărțire grea de familie: „Mi se rupe inima!“ – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Pentru echipele de la „Asia Express” a venit ziua decisivă în care fiecare participant a fost nevoit să se despartă de familie și de prieteni. Participanții s-au îndreptat spre aeroport, unde la destinație îi așteaptă aventura vieții lor.

Răzvan Fodor și-a luat rămas bun de la familie, pentru aventura de la „Asia Express”. Fodor a început cu cea mai grea provocare din competiție și anume despărțirea de familie. Acesta și-a îmbrățișat soția și fetița lung înainte de plecare. A anunțat prin intermediul unui mesaj publicat pe instagram că inima lui s-a făcut bucăți odată cu despărțirea de familie. „Asia Express România, uite ce mi-ai făcut! Mi se rupe inima”, a scris acesta.

„Îmbrățișare de plecare. Împreună, am trăit multe aventuri prin diverse colțuri ale lumii. De data asta, pleacă singur. Îți ținem pumnii, Fodorică al meu! Să vă jucați frumos!”, a scris și soția lui Fodor, Irina.

În sezonul trei al emisiunii acțiunea se va desfășura tot în Asia. „Drumul Comorilor” își va avea ruta prin Filipine și Taiwan, situată la doar 160 km depărtare de Republica Populară Chineză).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img