joi, 28 martie, 2024

Radoi lanseaza acuzatii grave: FRF isi bate joc de Steaua!

Distribuie:

Publicat:

Mirel Radoi, directorul sportiv al Stelei, a lansat acuzatii grave la adresa FRF.

Oficialul campioanei sustine ca “ros-albastrii” nu se pot antrena normal din cauza Federatiei, care ii “plimba” intre cele doua baze ale sale.

“Noi am inchiriat baza de la Mogosoaia si credeam ca acolo ne vom antrena. In contract se spune ca echipa nationala de seniori are prioritate, si asa este normal, dar noi suntem mutati de acolo foarte des. Nu avem un program, eu nu stiu unde se antreneaza echipa.

Daca eu imi fac un program, vreau sa fac doua antrenamente pe zi, dimineata sala si dupa-amiaza pe teren, aflu apoi ca FRF ne trimite sa ne antrenam la Buftea. Iar la Buftea nu exista sala de forta, deci eu trebuie sa schimb tot programul. Federatia isi bate joc de Steaua, nu respecta un contract semnat!

Au fost saptamani in care ne-am antrenat si in trei locuri diferite, la Mogosoaia, la Buftea si la Domnesti. S-a intamplat si sa nu avem vestiarele la dispozitie, sa ne puna scaune la dusuri si sa ne schimbam acolo. Nu se poate asa ceva!”, a spus Radoi la DigiSport.

Dupa evacuarea echipei din Ghencea, Steaua a ajuns la un acord cu FRF pentru inchirierea bazei sportive de la Mogosoaia.

Potrivit contractului, campioana se poate antrena la Mogosoaia tot timpul, mai putin in timpul reunirii echipei nationale, care are prioritate in acel complex.

In realitate, Radoi si echipa sa au fost trimisi de mai multe ori in cealalta baza a FRF, de la Buftea, pentru a face loc loturilor nationale de juniori sau de fete.

Atunci cand ambele baze ale Federatiei sunt ocupate, Steaua se pregateste intr-un complex sportiv din comuna Domnesti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img