joi, 28 martie, 2024

RADOI s-a despartit de STEAUA. Vezi motivul

Distribuie:

Publicat:

Mirel Radoi a demisionat de la Steaua dupa infrangerea suferita de formatia campioana in fata echipei Astra Giurgiu.

Antrenorul neoficial al Stelei a mentionat ca a luat aceasta decizie inca dinaintea meciului cu Astra Giurgiu. Se pare ca de vina ar fi dialogul aprins pe care l-a avut cu Gigi Becali, chiar daca Radoi a invocat rezultatele.

“Rezultatele de pana acum m-au convins sa plec. Imi asum responsabilitatea. Staff-ul trebuie sa ramana in continuare, pentru ca echipa sa nu treaca prin momente si mai grele. Decizia era luata indiferent ce s-ar fi intamplat la acest meci. Eu sunt singurul responsabil. Sper ca incepand de miercuri echipa sa castige. De acum conteaza punctele”, a explicat Radoi.

Intrebat cine ar trebui sa-l inlocuiasca, Radoi i-a atacat pe cei ce l-au criticat in ultima perioada.

“Sa vina antrenorii care tot mai apar pe la televizor. Ei au fost chemati si in trecut, dar au cerut 25 de mii de euro. Sa vina si sa arate pe alti bani cat de stelisti snt. Oferte pentru mine? Daca n-am licenta, ce oferte sa am? Trebuie sa merg mai departe cu studiile”, a completat Radoi.

Mascheaza conflictul cu Becali
Radoi a sustinut ca rezultatele l-au determinat sa demisioneze, insa surse credibile subliniaza ca adevaratul motiv ar fi un conflict cu Gigi Becali, care a incercat sa-i faca echipa de start.

De altfel, la un moment dat, in mesajul de adio, Radoi a si lasat sa se inteleaga ca Becali si-a pierdut rabdarea cu el. “Daca nu se mai crede in ideile mele, eu vreau sa mor pe mana mea”, a mentionat Radoi.

Inaintea meciului cu Astra Giurgiu, Gigi Becali a mers in cantonamentul echipei, unde a purtat o discutie aprinsa cu jucatorii si staff-ul tehnic.

Radoi a fost deranjat de faptul ca Becali a venit la echipa fara sa-l anunte, desi aceasta era una dintre conditiile stabilite in momentul in care a preluat echipa.

Astfel, Radoi a dorit sa demisioneze inca de sambata, insa a fost intors din drum si convins sa ramana si la partida cu Astra Giurgiu.

Mirel Radoi a preluat Steaua in aceasta vara, insa a ratat calificarea in grupele unei competitii europene.

Fostul capitan al ros-albastrilor lasa echipa pe locul 4 in Liga 1, la zece puncte in spatele liderului Astra Giurgiu.

Mandatul lui Radoi a fost presarat de tensiuni, in conditiile in care el a pregatit Steaua fara sa aiba licenta de antrenor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img