joi, 28 martie, 2024

Radu Banciu il face praf pe un candidat la primaria BARLAD:Omul este atat de important incat nu te poti lipsi de el

Distribuie:

Publicat:

In emisiunea Lumea lui Banciu, de luni seara de la postul de televiziune B1 TV, printre subiectele abordate de jurnalistul Radu Banciu se enumera si situatia din judetul Barlad, acolo unde un candidat la primarie se afla pe listele partidului PNL dar si pe listele PMP.scrie b1.ro

“Culmea candidaturii este in judetul nostru preferat, Vaslui. O situatie asemanatoare cu una din Rwanda. Cu patru luni inainte de alegerile locale, la Barlad, adica in Vaslui, s-a creat o situatie incredibila, unde un acelasi personaj politic vrea sa candideze pentru doua partide politice: marele PNL si micutul PMP.

Vionisie Lefter, cu nume caragialesc, ma gandesc ca l-ar fi putut interpreta Grigore Vasiliu Birlic. Personaj cu notorietate in mediul politic din Barlad. Declaratiile lui sunt ca turnate pentru un politician, adica numai la intrebare nu raspunde.
La un interval de o singura saptamana, PNL-ul si PMP-ul l-au anuntat ca si candidat pentru ei. Omul este atat de important incat nu te poti lipsi de el. Ar fi fost interesant daca avea alegeri in doua tururi. Omul ar fi putut sa sara dintr-o barca in cealalta”

De asemenea, Radu Banciu a mai comentat in emisiunea sa si despre declaratiile persoanei in cauza.

“El nu spune nu niciunuia. E un pic mai aplecat spre PMP acum, poate l-a dezamagit PNL-ul. Oricand poate sa revina si sa zica ca era o chestie colegiala, el fiind PNL-ist batran. Ce puslama! Si totusi iata ca pare sa mearga mai departe asa, oamenii pot sa-l voteze in amandoua parti. Poate va fi un precedent special. Si mai multi politicieni fara leac, vor candida din partea a mai multor partide. Si asta va intinde coarda mai mult pentru cele doua tururi. Sau poate 3 tururi. Daca nu se inteleg intre un tur si doua tururi, sa faca 3 tururi”

sursa:b1.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img