joi, 28 martie, 2024

Raluca Turcan, despre noua functie a lui Teodor Melescanu: ‘Ministru demis pentru incompetenta, uns Presedinte al Senatului cu un pret enorm pentru romani’

Distribuie:

Publicat:

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, susţine, după alegerea preşedintelui Senatului, că dacă majoritatea PSD depinde de un fost ministru care a împiedicat sute de mii de români să voteze, ”înseamnă că finalul acestei guvernări este tot mai aproape”. Ea a felicitat-o pe Alina Gorghiu pentru voturile obţinute.

”Dacă majoritatea PSD depinde de un fost ministru care a împiedicat sute de mii de români să voteze, înseamnă că finalul acestei guvernări este tot mai aproape! Un ministru demis pentru incompetenţă a fost uns drept Preşedinte al Senatului cu un preţ enorm pentru români!”, a scris, marţi, pe Facebook, Raluca Turcan.

Liderul deputaţilor liberali susţine că ”opoziţia a dat un semnal puternic”.

”Diferenţa de voturi arată că există şanse foarte mari pentru moţiunea de cenzură. Felicitări Alina pentru rezultatul obţinut!”, a mai scris Turcan.

Teodor Meleşcanu a câştigat şefia Senatului primind 73 de voturi, iar Alina Gorghiu, susţinută de opoziţie, a fost votată de 59 de senatori.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img