joi, 25 aprilie, 2024

Rasturnare de situatie! Elena Udrea ar putea fi extradata impreuna cu fiica ei, Eva Maria

Distribuie:

Publicat:

Ipoteza potrivit careia fostul Ministru al Turismului ar putea fi extradat din Costa Rica in Romania impreuna cu bebelusul nou-nascut a fost lansata de Dragos Dolanescu. Parlamentarulcostarican a facut mai multe marturisiri in cadrul unui interviu oferi in aceasta seara.

Rasturnare de situatie! Elena Udrea ar putea fi extradata impreuna cu fiica ei, Eva Maria

Elena Udrea se afla de aproape o saptamana dupa gratii si primeste aproape in fiecare zi cate o vizita din partea logodnicului ei. Adrian Alexandrov a vorbit cu un reporter Observator trimis in San Jose.

“Foarte probabil o sa fie extradata si ea. O sa dureze mai mult procedura. Dar eu cred, pana la urma, ca tot o sa fie extradata!”, a declarat Dragos Dolanescu, potrivit observator.tv.

Daca pana acum Udrea se baza pe cetatenia costaricana a fiicei sale si pe faptul ca autoritatile din San Jose nu despart mama de copil, Dolanescu rastoarna aceasta varianta.

“Pur si simplu extradeaza mama si fiica. Nu le desparte. Asta e problema, sa nu fie despartie. Sa vedem cum o sa interpreteze judecatorul”, a mai spus parlamentarul din Costa Rica.

Contestatia Elenei Udrea la arestul decis joi de judecatorii din San Jose va fi discutata zilele urmatoare.

“Nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce momente trece acum. Adica a rezistat mult la tot ce i s-a intamplat, dar acum, pentru ca este vorba de fetita, sufera”,a declarat iubitul Elenei Udrea.

Intre timp, in presa din Costa Rica apar noi dezvaluiri. Udrea si Bica ar fi ajuns acolo cu ajutorul unei retele care ar fi sprijinit si traficanti de droguri din Columbia. Reteaua care le-a ajutat pe romance, suspectata ca a facilitat cetatenia pentru traficantii de droguri columbieni – este titlul investigatiei despre Elena Udrea si Alina Bica, conform sursei citata mai sus. Publicatia Diario Extra dezvaluie ca, in trecut, si alti cinci fosti oficiali romani sau afaceristi acuzati de coruptie ar fi ajuns in San Jose prin intermediul aceleiasi retele.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img