sâmbătă, 20 aprilie, 2024

RASTURNARE DE SITUATIE Gheorghe Dinca recunoaste ca A VIOLAT o femeie: Monstrul din Caracal incepe sa cedeze

Distribuie:

Publicat:

Anchetatorii au început să sape în curtea lui Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal care a mărturisit că a răpit şi omorât două eleve. Terenul care trebuie cercetat se întinde pe mai mult de două mii de metri, iar descoperirile ar putea pune investigaţia pe noi piste, potrivit digi24.ro.

Joi dimineață, în curtea lui Gheorghe Dincă a fost adus un excavator, după ce miercuri a fost examinată cu scanerul special și au fost depistate mai multe anomali. Anchetatorii mai au timp aproximativ 7 zile să investigheze proprietatea, după ce, la începutul săptămânii, a mai fost emisă o autorizație de percheziții valabilă timp de 10 zile.

Ofițerii responsabili cu interogarea au reușit să-l facă pe Gheorghe Dincă să cedeze în ultimele zile. Acesta este mai cooperant. Le-a mărturisit anchetatorilor că a abuzat sexual o femeie de 49 de ani, în casa lui. Aceasta a fost ademenită în curte sub pretextul că va primi de lucru.

După aceste dezvăluiri făcute de Gheorghe Dincă, femeia a fost căutată de poliție, a confirmat cele susținute de bărbat și le-a spus autorităților că nu a depus plângere pentru că i-a fost frică. Femeia a depus reclamația marți.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img