vineri, 29 martie, 2024

Rasturnare de situatie in cazul tragediei din Ialomita! Ce au descoperit anchetatorii in tahograful TIR-ului condus de Ilie Stefan Viorel

Distribuie:

Publicat:

Au aparut informatii noi despre Ilie Stefan Viorel, soferul TIR-ului care a provocat accidentul grav din Ialomita. Se pare ca Ilie Stefan Viorel respectase timpii de odihna.

Surse din ministerul Transporturilor dezvaluie faptul ca tir-ul, in momentul impactului avea 58 de kilometri pe ora, iar varianta ca soferul sa fi adormit la volan pare tot mai putin probabila. Datele stranse din tahograf arata ca, in ultimele zile cel putin, soferul respectase timpii de odihna, mai exact acesta s-a odihnit in medie 14 ore pe zi.

Ramane de vazut ce va scoate la iveala autopsia, care va spune ce s-a intamplat de fapt cu soferul TIR-ului.

Intre timp Sorina Pintea, Ministrul Sanatatii, a transmis luni ca victimele ajunse la spitalele din Bucuresti sunt in stare stabila. Doar fata de 19 ani care a ajuns in stare grav prezinta o situatie mai dificila, dar este si e constienta si comunca deja cu cei din jur.

„Doua femei au fost internate la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, ele fiind stabile clinic, internate in continuate in Sectia de Terapie Intensiva. In acest moment cinci dintre cele sase paciente internate la spitalele din Bucuresti se afla in stare stabila. Ele sunt la Terapie Intensiva, sunt detubate, respira singure. Hai sa spunem ca s-a depasit o anumita faza critica. (…) Starea pacientei de 19 ani este in continuare critica. Este si ea detubata, dar exista inca rezerve referitoare la situatia ei”, a declarat Sorina Pintea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img