vineri, 19 aprilie, 2024

Razboi in IRIS: “Minculescu isi bate joc de mana care l-a crescut si primit inapoi in Iris”

Distribuie:

Publicat:

Stabilit in Suedia din 1990, Nutu Olteanu s-a reintros in tara pentru a da o mana de ajutor in relansarea Iris, trupa la crearea careia a fost partas in urma cu 40 de ani. Olteanu glumeste pe seama situatiei la care s-a ajuns – Iris concertand in acelasi timp, in doua locuri diferite, si nu-si ascunde dezamagirea ca Minculescu discrediteaza istoria trupei in care s-a facut cunoscut si pe care a tradat-o de mai multe ori

”Daca Minculescu o sa continue sa scrie pe afisele lui Iris 4 Ever, am sa-l conving pe Nelu ca noi sa ne numim Cristi Minculescu Never”. Cristi a fost cel mai longeviv solist Iris si de aici publicul il asociaza cu Iris, insa solist a fost si Dan Bittman, cum au mai fost si altii. Minculescu nu a fost membru fondator al trupei, el a venit pe covorul rosu si nu are drepturi asupura numelui Iris”, spune Nutu Olteanu.

”Cu toate ca sunt plecat din tara de mai bine de 27 de ani, am ramas in relatii bune cu fostii mei colegi, atat de la Iris cat si cei de la Holograf si am colaborat ori de cate ori a fost solicitat. Ultimul concert a fost cel de la Arenele Romane, din vara, unde am cantat cu Holograf. Atunci am aflat ca Minculescu paraseste din nou Iris si de data asta ii ia cu el pe Valter si pe Doru. Noua formula Iris arata foarte bine, iar atmosfera din sala de repetitii este creativa si degajata. Multumita lui Nelu, lucrurile se desfasoara cu o seriozitate rar intalnita la alte grupuri, seriozitate care mie imi da o stare de bine”,  a spus, incantat, Olteanu.

Despre faptul ca Minculescu se foloseste abuziv de numele Iris, Nelu Dumitrescu, proprietarul de drept al brandului, a declarat pentru libertatea.ro ca solistul va fi actionat in instanta.

”Minculescu incearca sa creeze confuzie in piata si isi bate joc de mana care l-a crescut si primit inapoi in Iris. Nu e corect ce face cu numele uneia din cele mai longevive si apreciate trupe rock romanesti. Si asta se va vedea si in decizia instantei. Cristi ba pleca, ba se intorcea in trupa, lasand loc altor solisti, printre care Sanda Lacatus (care avea doar 15 ani pe atunci). Un alt solist in trecere pe la lris a fost si cel care avea sa devina unul dintre cei mai mari solisti romani, Dan Bittman. Obosit de instabilitatea grupului, am luat hotararea sa cant cu Holograf”, a marturisit Nutu Olteanu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img