joi, 28 martie, 2024

Razboi in PSD! Marian Oprisan il acuza pe Liviu Dragnea ca vrea sa il schimbe de la Consiliul Judetean Vrancea

Distribuie:

Publicat:

O sedinta a Consiliului Judetean Vrancea a scos la iveala tensiunile majore dintre Marian Oprisan si Liviu Dragnea. In aceasta sedinta, consilierii judeteni ai PNL au dorit sa initieze un proiect de hotarare pentru schimbarea din functie a lui Marian Oprisan. Presedintele CJ Vrancea i-a acuzat pe doi parlamentari ai PNL, Catalin Toma si IonStefan, ca au purtat negocieri cu Liviu Dragnea, in asa fel incat la Vrancea sa tradeze o serie de consilieri PSD, iar Oprisan sa fie schimbat din functie.

”Ma indoiesc ca membrii PNL nu cunosteau legea, dar probabil din dorinta de a face cat mai suculente sedintele Consiliului Judetean Vrancea au tinut sa introduca acest proiect sau probabil, domnii senatori Catalin Toma si domnul deputat Ioan Stefan inca nu s-au inteles cu Liviu (Dragnea n.r.) asupra membrilor din delegatia care apartine grupului PSD din CJ Vrancea, care sa vanda meciul in favoarea PNL. Eu va dau o veste proasta, din acest punct de vedere: meciuri ati vandut numai dumneavoastra, pentru aceasta natiune, daca vreti sa dau si exemple, daca tineti neaparat”, a spus Marian Oprisan, in sedinta CJ Vrancea.

Codrin Stefanescu: "Am devenit antipatic pentru Liviu Dragnea. Nu stiu de ce si sper sa rezolvam problema aceasta"

Senatorul PNL, Catalin Toma, sustine ca Oprisan imbatraneste urat si neaga eventuale negocieri cu Liviu Dragnea.

”In sedinta de astazi a Consiliului Judetean, consilierii judeteni ai Partidului National Liberal au cerut suplimentarea ordinii de zi cu un proiect bine documentat, prin care se cerea inlocuirea din functie a presedintelui CJ Vrancea, Marian Oprisan. Asa cum era de asteptat, invocand conspiratia mondiala, Illuminati si pe Sfantul Duh, Oprisan a refuzat sa treaca proiectul pe ordinea de zi. In plus am fost acuzat ca impreuna cu deputatul Ion Stefan incercam sa-l ajutam pe Dragnea sa se razbune. Unii oameni imbatranesc, politic vorbind, urat. Plini de teama ca isi pierd functiile si privilegiile, privind speriati in urma ca nu cumva un Brutus sa iasa din umbra”, spune Catalin Toma.

Discutiile privitoare schimbarea lui Marian Oprisan si acuzatiile aduse lui Liviu Dragnea pot fi urmarite de la minutul 8.30 la minutul 18.00, in filmuletul de mai jos:

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img