joi, 28 martie, 2024

Reactia dura a lui LEO de la STREHAIA dupa ce “Taranul cu Maserati” i-a propus Ancai de la Strehaia sa vina la el

Distribuie:

Publicat:

Leo de la Strehaia a reactionat dur dupa ce “Taranul cu Maserati” l-a acuzat ca il plagiaza si i-a propus Ancai de la Strehaia sa vina la el si sa o imbrace in aur. Leo de la Strehaia s-a filmat cu numeroase teancuri de 500 de euro si i-a transmis un mesaj dur “Taranului cu Maserati”.

“Bai, taranule cu Maserati! Pe cine plagiezi, ma? Te-am plagiat eu vreodata pe tine? Ai tu vreodata asa ceva? Bai, daca si cainele meu Renucu e mai bogat decat tine… Ce faci tu cu lingoul ala? Cu pusculita aia? Sa nu mai indraznesti vreodata sa zici ca ai nas de Anca ca te trimit… nu in Spania, la capsuni la tine, la Barcelona te trimit!”, i-a transmis Leo de la Strehaia “Taranului cu Maserati”.

“Taranul cu Maserati” a publicat pe canalul sau de YouTube un clip in care arata lingoul de aur pe care si l-a cumparat de Anul Nou  si in care se declara suparat pe Leo de la Strehaia, acuzandu-l pe acesta ca il plagiaza. “Taranul” i-a facut in acest clip si o propunere Ancai de la Strehaia: sa vina la el sa o imbrace in aur.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img