vineri, 19 aprilie, 2024

Reactia Ioanei Ginghina, dupa ce si-a vazut fostul sot sarutandu-se cu o alta femeie

Distribuie:

Publicat:

Desi Alexandru Papadopol si-a gasit linistea si refugiul in bratele actritei Adriana Irimescu (Titieni), iata ca nici Ioana Ginghina nu este nefericita, aceasta alegand sa se concentreze in mod prioritar pe cresterea fiicei lor, Ruxandra. La scurt dupa ce stirea ca fostul ei sot se iubeste in vazul lumii cu Adriana Titieni a luat avant, Ioana Ginghina a facut primul comentariu cu privire la subiectul zilei.

Ioana Ginghina a publicat pe retelele sociale un citat dintr-un articol scris pe blogul ei, iar un prieten virtual a tinut sa-i semnaleze faptul ca fostul ei sot a fost dat la tv in timp ce se saruta fara inhibitii cu o alta femeie. Astfel ca, prima reactie pe care a avut-o Ioana Ginghina cu privire la stirea aceasta a fost chiar comentariul oferit de ea ca raspuns al instiintarii facute de respectivul internaut.

„Am vazut (n.r. ca a aparut Alexandru Popescu sarutandu-se cu Adriana Titieni Irimescu) Imi suna telefonul intruna. Acum Ruxi (fiica ei si a lui Papadopol – n.r.) e importanta”, a fost reactia Ioanei Ginghina dupa ce a vazut filmarea in care fostul ei sot se saruta cu actrita Adriana Irimescu Titieni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img