joi, 25 aprilie, 2024

Reactia Simonei cand stadionul a huiduit-o pe Gabriela Firea

Distribuie:

Publicat:

Reactia Simonei cand stadionul a huiduit-o pe Gabriela Firea. Peste 15.000 de oameni au fost alaturi de Halep, luni seara, pe Arena Nationala.  Campioana de la Roland Garros le-a prezentat fanilor o replica a trofeului.

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a fost huiduita pe Arena Nationala, acolo unde aproape 20 de mii de romani s-au adunat pentru a o vedea pe noua campioana a turneului de mare slem de la Roland Garros.

Momentul  in care primarul general al capitalei, Gabriela Firea, a tinut un scurt discurs, cei prezenti au huiduit-o,  ceea ce a surprins-o pe sportiva noastra, dovada fiind si expresia fetei acesteia.

Gabriela Firea i-a oferit Simonei o placheta si cheia orasului, insa apoi a parasit arena inainte de finalul ceremoniei, dezamagita de reactia suporterilor. “Sunt foarte emotionata, nu m-am asteptat la asa ceva. E un moment deosebit si sunt foarte mandra ca sunt romanca. Mereu am crezut ca, chiar daca provin dintr-o tara mai micuta se poate face performanta mare. Peste tot am parte de dumneavoastra, de un public numeros pe oriunde merg“, a spus Simona Halep in fata fanilor prezenti pe National Arena.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img