sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Realizari de primar. Unii comercianti din Piata Husi sunt plouati in cap. Si cumparatorii au aceeasi soarta-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Sunt arhicunoscute problemele cladirii in care se afla Piata Agroalimentara din municipiul Husi, care sub patronajul fostei sefe care raspundea strict in fata edilului Ioan Ciupilan, s-a degradat intr-un hal fara de hal.

In dimineata zilei de luni, 17 august, o ploaie mai puternica a facut ca o mare problema a pietei husene sa iasa din nou la iveala. Vorbim aici despre acoperisul cladirii care a fost construit in bataie de joc, existand fisuri care fac ca la fiecare ploaie mai puternica sa se infiltreze apa si sa ajunga direct pe marfa si in capul comerciantilor sau mai rau, direct in capul oamenilor care vin sa isi faca piata.

Unele voci din piata huseana spun ca defectiunea este de la construire si cu buna stiinta s-a ignorat acest fapt de catre primarie si de fosta conducere.

Un cetatean care ne-a observat facand poze nu a ezitat sa comenteze:

„Multumim mult, domnule primar, pentru conditiile pe care ni le oferiti.Multumim frumos pentru grija pe care o purtati acestei cladiri; ploua in ea de ani buni si nu ati facut nimic pentru a remedia acest lucru. Mai lasati asfaltul cu capital politic si ocupati-va de problemele marunte.

Am incercat sa obtinem un punct de vedere si din partea comerciantilor, insa acestia sunt prea timorati pentru a vorbi. Mai ales cand dictatura este instanlata si inradacinata puternic in conducere.

Noul sef al Pietei Agroalimentare Husi a avut un punct de vedere scurt si la subiect:

„Sunt doar de 1 luna de zile pe acest post si astazi a fost prima mea ploaie aici la Piata Husi. Am observat si eu ca ploua peste comercianti si cumparatori, am mers la Primaria Husi si am semnalat problema. Avem in vedere sa rezolvam acest aspect”, a declarat TICU HERGHELEGIU.
 
Reamintim faptul ca in Piata Agroalimentara huseana, in momentul constructiei, au fost observate utilaje de la firma GELI SRL, fosta firma a primarului Ioan Ciupilan. Conform unor surse, pentru acest lucru, primarul Ciupilan a dat cu subsemantul la DNA.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img