vineri, 29 martie, 2024

Rectorul Academiei de Informații, declarații de ULTIMĂ ORĂ despre teza de doctorat a lui Florian Coldea

Distribuie:

Publicat:

Rectorul Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul, Adrian Ivan, a declarat, joi, că teza de doctorat a fostului prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, este în evaluare, la fel ca toate celelalte ale Academiei, scrie Mediafax.

"Nu vă pot spune (ce s-a întâmplat cu teza de doctorat a lui Florian Coldea -n.r.) pentru ca teza de doctorat a lui Florian Coldea este ca toate celelalte teze ale Academiei, în evaluare", a declarat, joi, rectorul Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul, Adrian Ivan.

Întrebat dacă analiza tezelor de doctorat a fost finalizată, acesta a precizat că nu poate da detalii. "Este o anchetă în curs și nu pot interveni. Nu intervin în procese care sunt în derulare".

Dosarul privind dispariţia tezei de doctorat a fostului prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, a fost clasat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3. Ceea ce nu se ştie încă este unde se află acum teza de doctorat. Potrivit fostului ofițer SRI, Daniel Dragomir, o copie a tezei de doctorat a lui Florian Coldea s-ar afla la Gabriel Oprea, coordonatorul tezei de doctorat a acestuia, însă fostul ministru de Interne a replicat că el nu își mai amintește ce are în bibliotecă. Gabriel Oprea a rămas fără titlu de doctor ca urmare a deciziei CNATDCU, care l-a sancţionat pentru că a plagiat în propria lucrare de doctorat.

Rectorul Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul a spus, referitor la stadiul în care se află Colegiul Național de informații, a cărui activitate a fost suspendată la finele anului trecut, că și acesta este în proces de evaluare. "Am luat spre analiză toate promoțiile de absolvenți tocmai pentru a elimina orice suspiciune privind acordarea de diplome în condiții discutate deja în presa din România ", a completat Ivan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img