joi, 25 aprilie, 2024

REGAL MUZICAL LA PAVILIONUL GUGUIANU DIN BARLAD

Distribuie:

Publicat:

Muzeul Vasile Parvan Barlad, are deosebita placere de a va propune spre auditie un interesant recital de pian la patru maini sustinut de doi muzicieni consacrati. Este vorba de pianistii Corina Raducanu&Eugen Dumitrescu care canta impreuna din anul 2005, desfasurand o activitate concertistica ce cuprinde peste 250 de recitaluri pe scene din tara si strainatate. De asemenea duo-ul a fost invitat sa concerteze in zeci de festivaluri nationale si internationale.

In urma acestei intense activitati cei doi muzicieni au obtinut numeroase premii nationale si internationale, la concursurile de profil, prezente in juriile concursurilor nationale si internationale de specialitate, precum si masterclass-uri sustinute ca profesori invitati.

Corina Raducanu&Eugen Dumitrescu   sunt absolventi ai Liceului de Muzica George Enescu si ai Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti unde si-au completat si incheiat studiile (licenta, master, doctorat, post-doctorat). Sunt fondatorii Asociatiei Klavier ART si Ansamblului Cameral Remember Enescu (2009-2015).
Recitalul va cuprinde urmatoarele lucrari:
 
George ENESCU – Rapsodia romana op. 11 nr.2
George ENESCU – Suita pentru pian la patru maini (Prelude, Valse triste, Intermezzo, Barcarolle, Marche)
George ENESCU – Rapsodia romana op. 11 nr.1

Mentionam ca suita pentru pian la patru maini este o premiera, fiind cantata dupa manuscris.Recitalul va avea loc duminica 29 ianuarie 2017, ora 11.00, la Pavilionul expozitional Marcel Guguianu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img