joi, 28 martie, 2024

Reghecampf, IRONIC dupa Steaua – Astra 2-0.Vezi mesajul antrenorului

Distribuie:

Publicat:

Laurentiu Reghecampf i-a ironizat contestatarii sai dupa Steaua – Astra 2-0. Antrenorul ros-albastrilor le-a raspuns celor care contestau pregatirea fizica a Stelei.

“V-am spus ca acest meci va fi foarte important. V-am spus ca trebuie sa aveti un pic de rabdare. Ma bucur foarte mult ca am gresit pregatirea fizica din aceasta iarna, pentru ca trebuia sa terminam azi la 5 goluri diferenta”, a spus Laurentiu Reghecampf.

“Azi am facut un presing foarte bun. Cred ca e un rezultat meritat. Era foarte important pentru noi sa castigam ambele meciuri din aceasta saptamana. Astazi au jucat foarte bine baietii, au marcat si doua goluri. Urmeaza o noua finala, mergem la Constanta pentru meciul cu Viitorul. Tamas va juca de la meci la meci mai bine, stie sa joace pe postul de fundas dreapta. Ma bucur pentru el, dar si pentru ceilalti jucatori”, a mai spus antrenorul celor de la Steaua, care a anuntat si ce se intampla cu Ciprian Marica: “A intrat in program normal si sper ca sambata sa joace. El e bine acum”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img